29 / 04 / 2024

Serenity Kandilli son durum

Serenity Kandilli son durum

5 bin 465 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Elysium Serenity Kandilli’de az katlı ferah daireler yer alıyor. Proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Kandilli Rasathanesi'nden son dakika açıklaması: Deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi az önce açıkladı. İşte korkutan depremle ilgili detaylar...

Son dakika! Deprem oldu! Kahramanmaraş yine sallandı!

6 Şubat deprem felaketinin üstünden tam 8 ay geçti ancak geçen zamana rağmen bölgede artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Kahramanmaraş’ta 3.0 şiddetinde artçı sarsıntı meydana geldi.

Son dakika! Ege'de 3.6 şiddetinde deprem!

Özellikle son dönemlerde Türkiye’nin dört bir yanında irili ufaklı depremler olmaya devam ediyor. Kandili Rasathanesi ve AFAD ise meydana gelen depremleri anlık olarak kaydedip paylaşıyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilerine göre, Ege Denizi’nde 3.6 şiddetinde deprem oldu.

Son Dakika! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Korkutan deprem

Kandilli Rasathanesi Van'da bir deprem olduğunu duyurdu. İşte ayrıntılar...

Son dakika deprem oldu! 3.1 büyüklüğünde korkutan deprem! 

Son dakika deprem oldu. Elazığ güne deprem haberi ile uyandı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi ile aktarılan verilere göre deprem, Elazığ Gözebaşı merkez üssünde meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Son Dakika! Akdeniz'de korkutan deprem!

Son dakika deprem haberleri. Akdeniz'de deprem oldu. Kandilli Rasathanesi'nin duyurduğu bilgilere göre deprem Girit Adası açıklarında gerçekleşti. İşte detaylar...

Son dakika! Deprem oldu! O il sallandı!

Kandilli Rasathanesi, meydana gelen son depremleri anlık olarak kaydederken, yeni bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Muş’un Bilek ilçesinde 3.1 şiddetinde bir artçı sarsıntı yaşandı.

SON DAKİKA! 3.3 şiddetinde deprem! O il sallandı!

6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinin ardından, depremin etkilediği bölgeler başta olmak üzere ülkenin çeşitli noktalarında sürekli olarak küçük ve büyük şiddetli sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nin paylaştığı verilere göre, Siirt'te 3.3 şiddetinde d

SON DAKİKA! 3.8 şiddetinde deprem! O il sallandı!

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ardından deprem bölgesi başta olmak üzere ülkenin farklı bölgelerinde küçük ve büyük şiddetli sarsıntılar olmaya devam ediyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nin paylaştığı verilere göre, Bitlis’te 3.8 şiddetinde deprem meydana geldi.

Son Dakika! Deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı bilgilere göre 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Deprem oldu! Akdeniz sallandı!

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ederken, ülkenin farklı yerlerinde de sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Akdeniz’de 3.3 şiddetinde artçı sarsıntı meydana geldi.

Son Dakika! Adana'da korkutan deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Kozan ilçesinde deprem oldu. İşte Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklama...

SON DAKİKA! Deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi duyurdu; Kahramanmaraş'ta bir deprem daha oldu. İşte detaylar...

Serenity Kandilli son durum Haberi

Serenity Kandilli son durum

Elysium Serenity Kandilli hakkında detaylı bilgi için tıklayın



444 5 350


Elysium Serenity Kandilli’de 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde flat ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Proje daire alanları 50 metrekareden başlıyor.


75 daire ve 3 bloktan oluşan Elysium Serenity Kandilli’de yaşam Eylül ayında başlıyor. Proje, sakinlerine açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna ve buhar odaları ve fitness merkezi ile Kandilli’de günün yorgunluğundan arınacakları sosyal imkanlar sunuyor.


Elysium Serenity Kandilli fiyat listesi

1+0 daireler 454 bin 500 TL

1+1 daireler 559 bin 500 TL

1+1 bahçe dubleks 699 bin 500 TL

1+1 çatı dubleks 734 bin 250 TL

2+1 bahçe dubleks 839 bin 250 TL

2+1 çatı dubleks 891 bin 750 TL


Lokasyon olarak proje;  Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 km ve Fatih Sultan Mehmet 5,5 km...