07 / 05 / 2024

serenity küçükköy ulaşım

serenity küçükköy ulaşım

Vialand’a komşu 248 daireden oluşan Serenity Küçükköy'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor...

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Van, Baray Işık ve Mert Aksoylu ortaklığında kuruldu.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Sanayi Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Elmabahçesi (Küçükköy) Sanayi Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy 7224 ve 15076 parsellerin plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Küçükköy Mahallesi, 17224 ve 15076 parseller ve bir kısım tescil harici alana ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulana imar planı tadilatı askıda...

Gaziosmanpaşa Küçükköy Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa Küçükköy Mahallesi'ne ilişkin Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün İBB tarafından askıya çıkarıldı..

Essenora Küçükköy'de takas kampanyası!

İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Essenora Küçükköy'de takas kampanyası başladı.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı Küçükköy Meydanı'na uzatılacak!

Gaziosmanpaşa'daki ulaşım projeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte masaya yatırılarak değerlendirildi. Toplantıda Eminönü-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattının Küçükköy Meydanına kadar uzatılması kararı alındı.

Küçükköy Spor Kompleksi 22 milyon TL'ye mal olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yapımı devam eden Küçükköy Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gelinen son aşama hakkında bilgi aldı.

2016 TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu kura!

2016 TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu kura çekilişi 21 Temmuz'da yapılacak. Toplamda 592 adet dairenin satışta olduğu projede peşin ödemeler 15 bin 399 TL'den başlıyor.

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu son başvuru günü!

TOKİ Küçükköy ve Aksu son başvuru günü 15 Temmuz 2016 Cuma günü olarak belirlendi. Toplamda 592 adet daire satışta olduğu projede 144 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura 2016!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesi toplamda 592 adet konuttan oluşuyor. Projede başvrular devam ediyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura 2016 tarihi...

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular 14 Haziran'da alınmaya başlandı. İşte, Peki, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü!

592 konutluk Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ projesinde başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü...

serenity küçükköy ulaşım Haberi

serenity küçükköy ulaşım

Serenity, 30 yıllık Bakırcı Yapı güveniyle ve titizliğiyle hayata geçirilen, bir evden beklentilerinizi tam anlamıyla karşılayan bir yaşam alanı. Gaziosmanpaşa’nın merkezi semti Küçükköy’de yemyeşil bir tepede yüzü güneşe dönük olarak konumlanan Serenity, yaşayan bir semtin kalbinde yüksek standartlardaki yapı kalitesiyle ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor.


Ana ulaşım yollarına ve toplu taşıma olanaklarına çok yakın konumdaki Serenity vaktinizi yollara değil sevdiklerinize ayırmanızı sağlayacak. VIALAND, IKEA, İSTANBUL FORUM gibi dev alışveriş merkezlerine de çok yakın olan Serenity kentin içinde ama kaosun dışında bir yaşam alanı.


7/24 güvenlik hizmeti ve görüntülü intercom sisteminin bulunduğu Serenity siz istemedikçe dışarıya tamamen kapalı. Siz huzur içinde dinlenirken çocuklarınız bahçede, oyun alanlarında, havuzda neşe içinde vakit geçirecek ve sizin gözünüz hiç arkada kalmayacak. 


İstanbul’un değeri hızla artan yeni gelişim bölgesi...