29 / 04 / 2024

Serenity Plus Residence telefon

Serenity Plus Residence telefon

Serenity Plus Halkalı'da konut ve ticari alanlar bulunuyor. Marriott Hotel'e yakın konumda olan proje Bakırcı Yapı imzası taşıyor. Peki Serenity Plus Evleri ne zaman satışa çıkacak?

Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Residence'de daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Projede satışların Şubat ayı sonunda başlaması planlanıyor. Peki Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Divan Residence at G Plus sakinlerinin yönetim tepkisi!

Güneşli'deki Divan Residence at G Plus’ta yaşayan sakinler, uzun bir süredir bazı olumsuzluklarla karşılaşıyor. Sakinler, yönetimle yaşadıkları sorunları anlattılar...

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Propa Plus’ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence’ta anahtar teslimleri başladı. Proje 3 dakika, Levent metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Propa Plus Residence ev fiyatları!

Propa Plus Residence ev fiyatları 875 bin TL'den başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus Residence'ta vade farksız 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Serenity Plus projesinde 322 bin liraya! Sıfır peşinat!

Bakırcı Yapı'nın Serenity Plus projesinde 2+1'lerin fiyatları 322 bin liradan başlıyor. Serenity Plus projesi 2017 yılı sonunda teslim edilecek...

Serenity Plus’ta ön talep toplanıyor!

Kenti güzelleştirme vizyonu ile İstanbul’un değerli lokasyonlarında 35 yıldan bu yana birbirinden özel projeler üreten Bakırcı Yapı, Basın Ekspres Yolu’na değer katacak yeni projesi Serenity Plus projesi için ön talep toplamaya başladı.

Bakırcı Yapı'nın basın toplantısı iptal edildi!

İstanbul Basın Ekspres Yolu’nun en yeni karma projesi olan Serenity Plus, 35 yıllık inşaat tecrübesine sahip Bakırcı Yapı güvencesiyle yükseliyor. Bakırcı Yapı'nın 2 Haziran'da yapmayı planladığı Serenity Plus basın toplantısı iptal edildi.

Bakırcı Yapı Serenity Plus projesi görücüye çıkıyor!

İstanbul Basın Ekspres Yolu’nun en yeni karma projesi olan Serenity Plus, 35 yıllık inşaat tecrübesine sahip Bakırcı Yapı güvencesiyle yükseliyor. Serenity Plus basın toplantısı 18 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Propa Plus’dan Levent’te daire isteyenlere kampanya!

Propa, şehrin merkezi Levent’te yaşamak ya da yatırım yapmak isteyenler için çok özel bir fırsat sunuyor. Plus Residence’da satışların yüzde 50’sini tamamlayan şirket, kaçırılmayacak bir kampanyaya imza atıyor.

Zincirlikuyu Propa Plus Residence'da yüzde 30 indirim fırsatı!

Propa İnşaat'ın Zincirlikuyu’da hayata geçirdiği Plus Residence projesinde dairelerin yüzde 30'u satıldı. 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanan projede ansman fiyatlarına ek olarak yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor.

Serenity Plus Basın Ekspres görselleri!

Serenity Plus Residence Basın Ekspres Yolu üzerinde, Bakırcı Yapı tarafından inşa ediliyor.Projede konut, ofis ve mağazalar yer alıyor. İşte Serenity Plus Basın Ekspres görselleri...

Bakırcı Yapı Serenity Plus satış ofisi!

Bakırcı Yapı Serenity Plus satış ofisi ile iletişime geçmek için 0212 698 0 555 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselecek projenin Şubat ayı sonunda satışa çıkması planlanıyor.

Serenity Plus Residence telefon Haberi

Serenity Plus Residence telefon

Serenity Plus Konutları Halkalı Fatih Caddesi üzerinde, Halkalı Meydan'a giden kısımda hayata geçirilecek. Proje Marriott Hotel'e yakın bir bölgede yer alacak. 


Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek Serenity Plus Halkalı'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri mevcut. 

Serenity Plus Evleri ne zaman satışa çıkacak?

Konut ve ticari birimlerden meydana gelen Halkalı Serenity Plus'ta satışların Şubat 2016 sonunda başlaması öngörülüyor. 


Serenity Halkalı projesine benzer şekilde tasarlanan Serenity Plus Residence Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunuyor. Projede 1+0 ve 1+1 konutlar ayrı blokta olacak. 


*Görsel Serenity Halkalı projesine aittir.


Serenity Plus Halkalı satış ofisi

Tel: 0212 698 0 555

Web: www.bakirciyapi.com

Özge...