30 / 04 / 2024

Serenity Plus teslim

Serenity Plus teslim

Kenti güzelleştirme vizyonu ile İstanbul’un değerli lokasyonlarında 35 yıldan bu yana birbirinden özel projeler üreten Bakırcı Yapı, Basın Ekspres Yolu’na değer katacak yeni projesi Serenity Plus projesi için ön talep toplamaya başladı.

Genyap Oxygen Plus teslim tarihi!

Genyap tarafından  İstanbul'da inşa edilen Genyap Oxygen Plus projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Peki 4 bloktan oluşan Genyap Oxygen Plus projesinin teslim tarihi ne zaman? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

Varyant Karşıyaka Plus'ta büyük kampanya! 

Satışların devam ettiği Varyant Karşıyaka Plus'ta büyük kampanya başladı. Dairelerin hemen teslim edildiği projede tapular da hemen veriliyor...

Serenity Pendik Evleri fiyat listesi 2018!

Serenity Pendik Evleri fiyat listesi 2018 kapsamında projede fiyatlar minimum 279 bin TL'den başlıyor. Projede konutların 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Akzirve Strada Plus konut fiyatları!

Akzirve Strada Plus konut fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. İstanbul Bahçeşehir'de yükselen projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Strada Plus Akzirve teslim tarihi!

Strada Plus projesi İstanbul Bahçeşehir'de Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Strada Plus Akzirve teslim tarihi ne zaman?

Taşdelen 216 Koru Plus teslim tarihi!

216 Koru Plus Evleri 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla Anadolu Yakası Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçirildi. Taşdelen 216 Koru Plus teslim tarihi ne zaman?

Akzirve Strada Plus teslim tarihi!

Strada Plus Evleri yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma avantajı sunuyor. Akzirve Strada Plus teslim tarihi ne zaman?

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

216 Butik Plus'ta son 10 daire!

216 Yapı tarafından inşa edilen 216 Butik Plus'ta satışların sonuna gelindi. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan 216 Butik Plus'ta son 10 daire, sahiplerini bekliyor. Daire fiyatları 298 bin TL'den başlıyor.

Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Ön satışların başladığı Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Serenity Cadde teslim tarihi!

Serenity Cadde Evleri İstanbul Halkalı'da Bakırcı Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor...

Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Göl Plus projesi İstanbul Küçükçekmece'de Invest İnşaat, 24 Gayrimenkul ve Urke İnşaat ortaklığı ile hayata geçirildi. Peki Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Serenity Plus teslim Haberi

Serenity Plus teslim

Serenity Plus’ın satışa çıktığı ilk günden itibaren çok yoğun talepler aldığını belirten Bakırcı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Sağlam, “Projenin ismini duyurduğumuz ilk günden itibaren yoğun ilgi gören Serenity Plus’ta fiyatlar 338 bin TL’den başlıyor. Projemizde şu anda ön talep toplama aşamasında. Projemizin konut alanları ailelere hitap eden 2+1, 3+1, 4+1’lerden oluşuyor. Projenin yaşam bütünlüğünü bozmamak adına 1+1’lere projemizde yer vermedik. Biz Bakırcı Yapı olarak sektörde erken teslim ve hızlı satış geleneklerimizle tanınan bir firmayız. Şu sıralar ön talep topladığımız projemizde de bu geleneğimizi sürdüreceğimize inancım tam.” dedi.


Bayram Sağlam “19 ayda teslim ederiz”

İnşaat sektöründe müşteri memnuniyeti için sürenin 3-4 yılla sınırlı kaldığını belirten Bayram Sağlam, Bakırcı Yapı’nın projelerinde bu sürenin 30-40 yıla çıktığını vurguluyor. Bakırcı Yapı’dan ev alanların nesiller...