17 / 06 / 2024

Sergey Klyuev türkiyedeki otel yatırımları

Sergey Klyuev türkiyedeki otel yatırımları

TÜRKİYE ile Rusya arasındaki ilişkilerin gerginleştiği günlerde Bodrum'a 8 milyon dolarlık turizm yatırımı yapan Rus işadamı Sergey Klyuev, bugünlerin gelip geçici olduğunu söyledi.

Sergey Brin'den 6 tavsiye!

Google'ın kurucularından biri olan Sergey Brin'den altından da değerli 6 tavsiye! Hemen bakın! İşte bütün ayrıntılar...

Sergey Kiriyenk'den Akkuyu Nükleer Santrali açıklaması!

Rusya Devlet Nükleer Enerji Şirketi (Rosatom) Başkanı Sergey Kiriyenko Mersin Akkuyu Nükleer Santrali’nin hisselerinin yüzde 49′una kadarının satışa çıkarıldığı iddialarına yanıt verdi.

Yalıkavak Spektr Hotel Bodrum hizmete açıldı!

TÜRKİYE ile Rusya arasındaki ilişkilerin gerginleştiği günlerde Bodrum'a 8 milyon dolarlık turizm yatırımı yapan Rus işadamı Sergey Klyuev, bugünlerin gelip geçici olduğunu söyledi.

Sberbank, Türk-Rus boru hattına talip!

Sberbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sergey Gorkov, Türkiye'den geçmesi planlanan yeni doğalgaz boru hattı projesiyle ilgili, "Daha fazlası için hazırız. Bu proje aralık ayında başladı.

Türk Akımı projesinin inşaatı uzun sürecek!

Gazprom yetkilisi Sergey Kupriyanov, Türk Akımı projesinin Güney Akım'a göre biraz daha uzun süreceğini söyledi. Kommersant FM radyosuna konuk olan Kupriyanov, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi ile ilgili konuştu..

Türkiye'ye yeni boru hattı mı kurulacak?

GAZPROM Resmi Sözcüsü Sergey Kupriyanov, şirketin Türkiye'ye boru hattı inşaatı için "Gazprom Russkaya" adlı işletme kurduğunu bildirdi.

Gazprom, Türkiye'ye boru hattı inşaatı için şirket kuruyor!

Gazprom Resmi Sözcüsü Sergey Kupriyanov, şirketin Türkiye'ye boru hattı inşaatı için Gazprom Russkaya adlı işletme kurduğunu bildirdi. Kupriyanov, Gazprom Russkaya'nın St. Petersburg'da kayıtlı olacağını açıkladı.

Sergey Kiriyenk: Akkuyu Santrali 100 yılın enerji projesi olacak!

Rusya Devlet Nükleer Enerji Şirketi (Rosatom ) Başkanı Sergey Kiriyenko, Akkuyu nükleer güç santralinin, Türkiye ve Rusya'yı en az 100 yıl birbirine bağlayacağını söyledi.

Ant Yapı, Türkiyedeki ilk ofis projesini de satışa çıkardı!

Yurtiçi ve yurtdışında birçok projeye imza atan Ant Yapı, yeni projelerini hayata geçirmek için tüm hızıyla çalışıyor. Şirket, Türkiye'deki ilk ofis projesini de satışa çıkardı.

Sergey Kirienko: Akkuyu Nükleer Santrali'nde Türk şirketlere 8 milyar dolarlık iş imkanı var!

Taner Yıldız, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin yapımını gerçekleştirecek Rosatom şirketinin Genel Müdürü Sergey Kirienko ve beraberindeki heyeti kabul etti. Kirienko, projede yaklaşık 8 milyar dolarlık yatırımın yerli firmalarca yapılabileceğini söyledi

Rosatom, Finlandiya'daki projeleri için Türk firmalarını davet ediyor!

Rosatom, Finlandiya'daki projeleri için Türk firmaları davet edeceklerini duyurdu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rosatom Genel Direktörü Sergey Krilenko' yu makamında kabul etti...

Sergey Kirienko: Akkuyu'da Türk şirketlere 8 milyar dolarlık iş imkanı var!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Akkuyu Nükleer Güç Santrali' nin yapımını gerçekleştirecek Rosatom şirketinin Genel Müdürü Sergey Kirienko ve beraberindeki heyeti kabul etti...

Türkler kendi evlerini yapıyormuş gibi çalışıyor!

Ukrayna İnşaatçılar Birliği Başkanı Grabar Sergey, inşaat yapımlarında içki içmedikleri için Türkleri tercih ettiklerini, içki içilmediği için iş kazalarının gerçekleşmediğini ve binalarda hiçbir bozukluk yaşamadıklarını söyledi..

Sergey Klyuev türkiyedeki otel yatırımları Haberi

Sergey Klyuev türkiyedeki otel yatırımları

TÜRKİYE ile Rusya arasındaki ilişkilerin gerginleştiği günlerde Bodrum'a 8 milyon dolarlık turizm yatırımı yapan Rus işadamı Sergey Klyuev, bugünlerin gelip geçici olduğunu söyledi. 2 yıl önce Sergey Klyuev Bodrum'da 'Vas Bodrum' ve 'Bodrum Com.Ru' tanıtım şirketlerinin açılışını yapan Sergey Klyuev, bu kez Yalıkavak Mahallesi Geriş Mevkisi'nde 8 milyon dolara mal olan 35 odalı Spektr Hotel Bodrum'u hizmete açtı. 


Klyuev, "Bodrum'u çok sevdik. Rusya'dan tatil için konuk ettiğimiz Ruslar da çok sevdi. Müşteri potansiyelimiz arttıkça, 'Neden bir otel yapmayalım?' dedik. Rusya krizlere alışık bir ülke. Olumsuzlukların aşılacağına inanıyoruz" dedi. 


Vatan


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


TÜRKİYE ile Rusya arasındaki ilişkilerin gerginleştiği günlerde Bodrum`a 8 milyon dolarlık turizm yatırımı yapan Rus işadamı Sergey Klyuev, bugünlerin gelip geçici olduğunu söyledi.


Bodrum ve Rusça konuşan ülkeler...