19 / 05 / 2024

Serhan Kural kim

Serhan Kural kim

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014-2015'te 1 yıl için seçilen Meclis İhtisas Komisyonları kapsamında İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri arasında yer alan Serhan Kural kimdir? İşte Serhan Kural'ın biyografisi...

Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın, hodri meydan. Kuralım komisyonu araştıralım, kaç Katarlı, kaç Birleşik Arap Emirliğinden, kaç Arap sermayesi, yandaş AKP müteahhidi çıkacak,  acaba numunelik CHP çıkacak mı?" dedi...

Serhan Ceyhan kimdir?

Mimar Serhan Ceyhan kimdir? Serhan Ceyhan, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Mimar Serhan Ceyhan, hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Serhan Ceyhan...

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

Recep Tayyip Erdoğan: Gayrimenkul kıymetler ve altın borsası kuralım!

İslam ülkelerine öneride bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gayrimenkul kıymetler ve altın borsası kuralım" dedi. Erdoğan, Tercihli Ticaret Sistemi'nin bir an önce yürürlüğe girmesi gerektiğini söyledi..

Ahmet Kural Rumalihisarı’ndan kiraladığı daireyi babasına verdi!

Ahmet Kural Rumalihisarı’nda aylık kirası 10 bin dolar olan yalı dairesi kiralamıştı. Kural’ın 1 yıllık kirasını peşin ödediği Boğaz manzaralı daireyi emekli emniyet mensubu babası Mesut Kural için kiraladığı ortaya çıktı.

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Serhan Baykal: 2014'te 4 bin konut sattık!

Esenyurt'ta 5 bin konutluk Kozapark projesini hayata geçiren Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, "Bu yıl 4 bin konut sattık. İlk çeyreğe kadar bin konutu da satarız" dedi.

Serhan Baykal: Uygun fiyatlarla iyi projeler üretilmiyor!

Esenyurt'ta 5 bin konutluk Kozapark projesini hayata geçiren Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, "Bu yıl 4 bin konut sattık. İlk çeyreğe kadar bin konutu da satarız" dedi...

Serhan Kural kim Haberi

Serhan Kural kim

Serhan Kural kimdir?

Serhan Kural, 1973 yılında Aydın'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Aydın'da tamamladıktan sonra 1990 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Bölge Planlama Bölümü’nü 1995 yılında tamamlayarak mezun oldu. 


1995-1998 yılları arasında Harita ve Planlama sektöründe hizmet veren bir şirkette yönetici olarak çalıştı. 


1998-1999 yılları arasında vatani görevini yedek subay olarak tamamladı. 2000-2006 yılları arasında Pendik Belediyesi’nde Planlama Müdür Yardımcısı ve Planlama Müdürü görevlerinde çalıştı. 


2006 yılından beri harita planlama ve mimarlık sektöründe faaliyet gösteren kendi şirketinde yöneticilik yapmaktadır.

Evli ve 2 çocuk...