19 / 05 / 2024

Serhan Sait

Serhan Sait

Linerpa Proje ve Taahhüt Anonim Şirketi, Özhan Yapar, Serhan Sait tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi, Hanımeli Sokak, Saklıhan Konakları'nda kuruldu.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Serhan Çetinsaya kimdir? Nerede doğru? Hangi projelerde yer aldı? Çelik Halat’ta hangi görevi yürütüyor?

Serhan Çetinsaya, ne zaman ve nerede doğdu? İsviçre’ye neden gitti? Hangi alanlarda görev yürüttü? Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş.’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Serhan Çetinsaya, ile ilgili merak edilenler...

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Sait Aytaç: Tasarruf finansman şirketlerinin sorumlulukları arttı!

Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç son zamanların gündem konuları arasında yer alan tasarruf finansman şirketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İşsait İnşaat Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşsait İnşaat Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli  ile Ghulam Saeıd Amını tarafından kuruldu.

Sait Aytaç Eminevim Genel Müdürü oldu!

Tasarruf finansmanı sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Eminevim’in Genel Müdürlük görevine Sait Aytaç getirildi.

İNTES'in acı günü! Mehmet Sait Özcoşkun vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) üyesi Maki İnş. Turz. Nak. Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özcoşkun ve Mahmut Özcoşkun'un babaları Mehmet Sait Özcoşkun vefat etti. 

Sait Tosyalı kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tosyalı kimdir? Sait Tosyalı, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sait Tosyalı'nın biyografisi...

Mehmet Sait Başdaş'tan imar planı tepkisi!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, yaklaşık olarak 11 senede 61 bin kişinin İzmir'in merkezindeki Konak ilçesini terk ettiğini söyledi. Başdaş, "111 mahallesi bulunan Konak'ın 75 Mahallesinde doğal gaz yok. Çünkü imar planları yok" dedi.

Sait Döner franchise şubeler açacak!

Sait İskender 'Sait Döner' markasıyla franchising vermeye başladı. 2021'de öncelikle büyükşehirde olmak üzere sekiz ila 10 arasında şube açılması hedefleniyor. 

Birevim, Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı!

Birevim; Albaraka Türk, Toprakbank, Türkiye Finans Katılım, Vakıf Katılım Bankası gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan,Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Serhan Sait Haberi

Serhan Sait

Linerpa Proje ve Taahhüt Anonim Şirketi, Özhan Yapar, Serhan Sait tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta kuruldu. 


Linerpa Proje ve Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; 1- İnşaat ve dekorasyonla ilgili her türlü işlerde mimarlık hizmetleri vermek, projelerini yapmak, yaptırmak, bu projeleri satmak veya imalatını yapmak, yaptırmak,  uygulama hizmetlerini yapmak yada yaptırmak. 2-      Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3-      Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. 4-      Yurt içinde ve yurt dışında her...