18 / 05 / 2024

Serhat Daş

Serhat Daş

Hırsızlık olaylarından bıkan vatandaşlar, evlerinin balkonları ile pencere ve kapılarına demir parmaklıklar takarak, kendilerince önlem almaya çalışıyor.

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Duman tarafından kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Ssases Otomotiv Gıda İnşaat Ve Eğlence İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssases Otomotiv Gıda İnşaat Ve Eğlence İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Agit Saydun, Serdar  Çakıcı ve Serhat  Çifçi ortaklığında kuruldu. 

Ngz İnşaat Elektrik Kozmetik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ngz İnşaat Elektrik Kozmetik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Serhat Nigiz tarafından kuruldu. 

İsm İnşaat İthalat İhracat Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsm İnşaat İthalat İhracat Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Serhat İsmailoğulları ve Setaç İsmailoğulları ortaklığında Küçükçekmece’de 220 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Uygar Nalburiye İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uygar Nalburiye İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sait Başbuğ ve Serhat Başbuğ ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Serhat Keçeci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Masla İnşaat Tarım Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masla İnşaat Tarım Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serhat Pişkin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

SK Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SK Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abuzer Yıldırım tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Serhat Sokak'ta kuruldu.

Serhat Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rüskat Aslan ve Rıfat Aslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Nil Caddesi'nde kuruldu.

Öztaş İnşaat, Isparta'da yatırımlarına devam edecek!

Firma yetkilileri Ahmet Öztaş ve Serhat Öztaş firmanın Isparta’da inşaat işlerine devam ettiğini, Güneş Enerjisi ve rüzgar enerjisi alanlarında da yatırım kararı alındığını söyledi.

Gülbey Otomotiv İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbey Otomotiv İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Gülbey ve Serhat Gülbey ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi'nde kuruldu.

Özgühome İnşaat Enerji Emlak Danışmanlığı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgühome İnşaat Enerji Emlak Danışmanlığı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Özel ve Hüseyin Güngör ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Serhat Daş Haberi

Serhat Daş

Bu yüzden kentteki neredeyse tüm kapı ve pencerelerde parmaklıklar bulunuyor. Bu durum, kentte kötü bir görüntü de oluşturuyor. Vatandaşlardan Serhat Daş, evlerinin balkonları ile pencerelerini pencerelerini demir parmaklıklarla kapadıklarını belirterek, bu durumu görenleri şaşırttığını kaydetti.


Batman...