20 / 05 / 2024

Serhat Özcan

Serhat Özcan

Karmagen Biyoteknoloji Laboratuvar Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Serhat Özcan tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi 'nde kuruldu.

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Demirel ve Serhat Demirel ortaklığında kuruldu.

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Uğur Özcan tarafından kuruldu.

Geostatik Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Geostatik Zemin Mühendislik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ali Temel Özcan ve Mustafa Serhat Durmuş ortaklığında kuruldu.

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emrah Özcan ve Ergün Özcan ortaklığında kuruldu.

Serhat Ergin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Ergin İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Serhat Ergin tarafından kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Tanju Özcan emlak vergisi zammının iptali için mahkemeye başvurdu!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, emlak vergisine yapılan yüzde 18 oranında zammı kabul etmediğini beyan ederek, mahkemeye kararın iptali için başvuracağını belirtti.

Özcan Purçu'dan üniversite öğrencilerine kira yardımı yapılması için kanun teklifi!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, kredi ve burs alan üniversite öğrencileri için aylık 500 Türk Lirası tutarında kira yardımı yapılmasına ilişkin kanun teklifi sundu.

Özcan Purçu'dan konut fiyatlarına ilişkin açıklama!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, özellikle metropol şehirlerde ev kiralarının yükselişinin arkasındaki nedenlerin araştırılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde araştırma komisyonu kurulmasını istedi.

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Serhat Özcan Haberi

Serhat Özcan

Karmagen Biyoteknoloji Laboratuvar Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Serhat Özcan tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.


Karmagen Biyoteknoloji Laboratuvar Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin maksat ve mevzuu başlıca; 1)Yurt içinde ve yurt dışında üretilen her türlü ürünlerin alım-satım, toptan-perakende satışı, pazarlaması ithalatı ve ihracatıdır. Bu bağlamda; A.BİYOTEKNOLOJİ a)Hücre ve doku biyolojisi kültürü, moleküler biyoloji, mikrobiyoloji, genetik, fizyoloji ve biyokimya gibi doğa bilimlerinin yanı sıra makina mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve bilgisayar mühendisliği gibi mühendislik dallarından yararlanarak, DNA teknolojisi ile bitki, hayvan ve mikro organizmaları geliştirmek, doğal olarak var olmayan veya ihtiyacımız kadar üretilmeyen yeni ve az bulunan maddeler(ürünleri) elde etmek. b)Bitki, hayvan veya mikro organizmaların tamamı yada bir...