18 / 05 / 2024

Şerif Enis biat inşaat

Şerif Enis biat inşaat

Firmalarının 1983 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu 4 arkadaş tarafından kurulduğunu belirten Biat inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Enis,"Daha sonra 3 arkadaş olarak yolumuza devam ettik...

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Şerif Barış'tan çarpıcı Marmara depremi açıklaması: Küçük depremler büyük depremi engellemez! 

Kocaeli Üniversitesi'nden deprem uzmanı Prof. Dr. Şerif Barış, Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve en çok merak edilen soruları yanıtladı. 

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Enis Öncüoğlu tarafından kuruldu.

Enis Yaman Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Optik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enis Yaman Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Optik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Enis Yaman tarafından kuruldu.

Enis Arıkan taş ev arayışında!

Son olarak Camdaki Kız dizisiyle izleyicilerin beğenisini toplayan Enis Arıkan Ayvalık veya Cunda'dan taş ev almak için kolları sıvadı.

Enis Özdemir Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Özdemir Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Enis Özdemir tarafından kuruldu.

Enis Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enis Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Şallı tarafından kuruldu.

Enis Cevahircioğlu kimdir?

Workinton’un yeni CEO’su Enis Cevahircioğlu kimdir? Cevahircioğlu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Enis Cevahircioğlu'nun biyografisi...

Enis Cevahircioğlu, Workinton’un yeni CEO’su oldu!

Kurumsal ve bireysel ofis ihtiyacını karşılayan Workinton’un yeni CEO’su Enis Cevahircioğlu oldu. Cevahircioğlu, Türkiye ile tanıştıran Workinton’un kurucu ortakları arasında yer alıyor.

Mimar Şerif Soğukbulak, Hollanda’da 3 milyon euroluk malikane tasarlayacak!

Mimar Şerif Soğukbulak, Hollanda’da yaşayan Türk asıllı bir iş adamına 3 milyon euroluk malikane tasarımı ve dekorasyonu yapacak...

Şerif Barış: Depreme hazırlık kişiden ve evden başlar!

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, yaptığı açıklamada, "İnsanların evleri ve iş yerlerinde bir afet acil durum planı olması lazım. Bu plana göre tehlike ve riskleri belirleyip buna göre önlem alınması gerekiyor" dedi.

Şerif Barış: Yerleşim fayın üstündeyse enerji binalar yansır!

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, "Depremlerin birbirini tetiklemesi, biraz hurafe. Çok net bir şekilde söylüyorum ki uzak depremler, birbirini tetiklemiyor" diye konuştu.

Şerif Enis biat inşaat Haberi

Şerif Enis biat inşaat

Firmalarının 1983 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu 4 arkadaş tarafından kurulduğunu belirten Biat inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Enis,"Daha sonra 3 arkadaş olarak yolumuza devam ettik. 


1987 yılında Biat Möble'yi kurduk. Grup çalışması olarak hem sanayi hem inşaat alanında yolumuza devam ettik. 1993 yılında aluminyum döküm sanayini kurduk. 1997 yılında ise PrecastYapı elemanlarını kurarak, sektörde yeni bir açılımın öncüsü olduk. Biat ismi özel girişimciliğin, başarının ve marka konseptinin ismi olarak dikkat çekmektedir. Biat grubu içinde çalışan bir çok insan, mühendis, yönetici daha sonra kendi işlerini kurarak, iş yaşantılarında başarılarla dolu pencereler açmışlardır" dedi. 


Biat İnşaat olarak hem altyapı, hem üst yapı hem de konut projeleriyle sektörde faaliyet gösterdiklerini, Yol, inşaat ve arıtma tesisi gibi yatırımların inşaatlarını gerçekleştirdiklerini belirten Enis,"1453 tesislerinin de...