23 / 07 / 2024

Şerif Gültekçe

Şerif Gültekçe

Permir Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Selim Sarı, Şerif Gültekçe tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Haziran'da Beyoğlu, Tomtom Mahallesi'nde kuruldu.

GKC Gökçe Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GKC Gökçe Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Gökçegözoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Cengiz Gültek kimdir?

2015 yılından itibaren Murat Şahin İle PDG Mimarlar bünyesinde çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Cengiz Gültek kimdir? Cengiz Gültek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sur Yapı Gölbahçe Evleri

Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesi 227 konuttan meydana geliyor. İstanbul Sultanbeyli'de yer alan Gölbahçe Evleri projesi, Sur Yapı'nın bölgedeki 4. konut projesi olacak...

Gölbahçe Evleri Sur Yapı ödeme planı!

Gölbahçe Evleri Sur Yapı ödeme planı kapsamında 60 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Gölbahçe Evleri projesinde teslimler Eylül 2018'de yapılacak...

Gölbahçe Sur Yapı teslim tarihi!

Gölbahçe Sur Yapı teslim tarihi Eylül 2018 yılı olarak belirtiliyor. İstanbul Sultanbeyli'de inşa edilen Gölbahçe Evleri projesi 150 milyon TL yatırım bedeline sahip...

Sultanbeyli Gölbahçe Evleri daire fiyatları!

Sultanbeyli Gölbahçe Evleri daire fiyatları 275 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Sur Yapı'nın 227 konutluk Gölbahçe Evleri projesi Eylül 2018 yılında teslim ediliyor...

Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde 275 bin TL'ye 2+1 daire!

Sur Yapı, Sultanbeyli’de yeni bir yatırıma daha imza atıyor. İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinden sonra Sur Yapı, 150 milyon TL yatırımla Gölbahçe Evleri projesinin yapımına başlıyor. Projede 7 bin metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor.

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden hastane için arsa talebine ret!

Güzelbahçe Belediyesi, Güney Kamu Hastaneleri Birliği'nin hastane arsası talebine önce "yer yok" dedi. Sonra bölgedeki 15 dönüm boş arazi için "hemen sağlık kampüsü yapılması" şartını koştu

Güzelbahçe’de köy malları satılmayacak!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediyeye devredilen köy mallarını satmayacaklarını, köylülerin kullanımına sunacaklarını söyledi. Başkan İnce, Güzelbahçe’ye bağlanarak mahalle statüsüne kavuşturulan Payamlı Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Antalya Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi inşaatı tamamlandı!

Kırkpınar Başpehlivanlığı Altın Kemeri’ni, Antalya’ya getiren ilk pehlivan Recep Gürbüz’ün adını taşıyan güreş eğitim merkezi Aralık ayı içinde hizmete açılacak.

Güzelbahçe’ye hastane geliyor!

Güzelbahçe Belediye Meclisi, ilçede sağlık tesis alanı olarak belirlenen bölgeyi İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis etti, 8 ay içerisinde inşaatına başlanması şartıyla tahsis edilen alana Semt Polikliniği yapılacak.

Ankara'da çevre görevlilerine eğitim verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla devam eden çevre görevlisi eğitimlerinin son halkası Ankara'da gerçekleşti. 4 Otel de verilen eğitime 1500 kişi katıldı.

İzmir Güzelbahçe Yalı Balıkçı Limanı hizmete açıldı!

250 tekne kapasiteli Güzelbahçe Yalı Balıkçı Limanı’nın açılışını yapan İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, “Hep birlikte marka şehir İzmir’i inşa edeceğiz” dedi.

Şerif Gültekçe Haberi

Şerif Gültekçe

Permir Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Selim Sarı, Şerif Gültekçe tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Haziran'da kuruldu. 


Permir Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir,...