03 / 05 / 2024

Serik Cuma Pazarı projesi

Serik Cuma Pazarı projesi

Atalya Serik'te yapılacak Cuma Pazarı'nın yeni projesi tanıtıldı. Başkan Ramazan Çalık, "Bu pazarımızdan sonra Serik'e Turizm Pazarı'nı da kazandıracağız. 2-3 ay içerisinde işlem ve ihaleleri bitirip Cuma Pazarı projemizi de 6 ay içinde hizmete açacağız" dedi.

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

Kastamonu Taşköprü otobüs terminaline kavuşuyor!

Taşköprü Belediyesi, ilçe için önem arz eden projeleri tek tek hayata geçirmeye son sürat devam ediyor. Belediye Cuma pazarı yanında bulunan giysi pazarının olduğu alanda modern şehirlerarası otobüs terminali binası için ihaleye çıktı.

Serik Cuma Pazarı'na yeni proje!

Atalya Serik'te yapılacak Cuma Pazarı'nın yeni projesi tanıtıldı. Başkan Ramazan Çalık, "Bu pazarımızdan sonra Serik'e Turizm Pazarı'nı da kazandıracağız. 2-3 ay içerisinde işlem ve ihaleleri bitirip Cuma Pazarı projemizi de 6 ay içinde hizmete açacağız" dedi.

Gebze Mevlana Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Temeli atılan Mevlana Kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “ 2017 yılında Mevlana Kapalı Pazar yerini hizmeti açmayı ve Cuma pazarını buraya taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Dede Özkaraca: Toki'nin en büyük sorunu pazar yeri!

Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Dede Özkaraca, TOKİ bölgesinin en büyük sorunu olan pazar yeri ile ilgili çalışmaların başladığını belirterek, pazar yerinden yer isteyen esnafların Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtlarını yaptırmalarını istedi.

Şile Cuma pazarı yeni yerine taşınıyor!

Taşınacak olan halk pazarının yeni yeri pazarcı esnafını ve vatandaşları ağırlamak için gün sayıyor. 13 Mayıs Cuma gününden itibaren pazar alanı Karanlık kısık sokakta misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Karabük SGK binasının temeli atıldı!

Cuma Pazarı eski Hal Binasının bulunduğu alana yapılacak olan Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Karabük SGK Hizmet Binasının temeli atılıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının yerine yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl binasının temelini atacaklarını duyurdu.

Karabük'e modern SGK Binası yapılacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İI Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının bulunduğu alana yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İI binası ile ilgili olarak yerinde açıklamalarda bulundu.

Isparta'nın tamamı üç yılda asfaltlanacak!

Isparta Belediyesi yeni dönem altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını Bahçelievler Sosyal Tesisleri ile Cuma Pazarı arasında kalan bin 500 metre uzunluğundaki 110 Cadde’ den başlattı...

Çekmeköy'e Pazar Alanı ve Pazarcı Eğitim Merkezi geliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Merkez Mahallesi'nde Pazar Alanı ve Pazarcı Eğitim Merkezi yapılması işini açık ihaleye çıkardı. Pazar Alanı ve Pazarcı Eğitim Merkezi ihalesi 28 Mart 2014 Cuma günü yapılacak... İşte o ihale...

Kağıthane Cuma Pazarı, Nef 163'e mi taşınıyor?

Kağıthane ilçesi içinde 3 mahallenin içinden geçen ve Cuma Pazarı'nın yeni yeri Nef 163 olarak planlanıyor. Henüz kesinleşmemiş bu durum Telsizler, Gültepe ve Ortabayır mahallelerini etkileyecek

Serik Cuma Pazarı projesi Haberi

Serik Cuma Pazarı projesi

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde yapımı planlanan Cuma Pazarı için yeni projenin tanıtımı Belediye Başkanı Ramazan Çalık tarafından yapıldı.


Serik'te yeniden düzenlenecek Cuma Pazarı Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Pazarcılar Odası Başkanı Erdal Çam, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, belediye başkan yardımcıları, Kökez Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir ve esnaf katıldı.


Yeni projenin slayt sunumu sonrasında konuşan Başkan Ramazan Çalık, şunları söyledi:

"Serik'in yeni Cuma Pazarı Projesi'ni sizlere sunuyoruz. Bu pazarımızdan sonra Serik'e Turizm Pazarı'nı da kazandıracağız. 2-3 ay içerisinde işlem ve ihaleleri bitirip Cuma Pazarı projemizi de 6 ay içinde hizmete açmayı hedefliyoruz. Çünkü Serik'imizde üniversitelerimizle birlikte öğrenci sayısı çok artacak bu da esnafımıza yansıyacak. Yine turistlerin gelmesiyle esnafımız kazanacak. Yeni Cuma Pazarı'nın kurulacağı Kızderesi...