15 / 05 / 2024

serik yolları asfaltlanıyormu

serik yolları asfaltlanıyormu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya ilçesi Demirtaş beldesi ile Serik ilçesi Abdurrahmanlar beldesinin yollarında asfalt çalışması yaptı. Belediye, Bütünşehir Yasası henüz yürürlüğe girmemesine rağmen ilçe ve köylere hizmet götürmeye başladı...

Adana Küçükdikili'de yollar asfaltlanıyor!

Adana Küçükdikili Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çalışmaları inceleyerek "Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” diye konuştu.

Antalya Serik'e modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik’in Aşağıkocayatak ve Köseler mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor, böylece Serik’in yolları daha güvenli ve modern hale geliyor.

Bursa'da imara açılan yeni yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi imar yolları açma çalışmalarına devam ediyor. Belediye, Demirtaş Mahallesi'nde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yolları açıyor.

Bursa Osmangazi'de imara açılan yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun yerlerde yeni imar yolları açmaya devam ederken açılan yollar asfaltlanmaya başladı.

Manavgat ve Serik yeni yollarına kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat, Serik ve Aksu’da toplam 30 kilometrelik yolu sıcak asfaltla buluşturuyor.

Harran'ın yolları asfaltlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Harran ilçesinde devam eden asfaltlama çalışmasını denetleyen Başkan Çiftçi:" Harran'ımıza hayırlı olsun" dedi.

İskenderun'da yollar asfaltlanıyor!

İskenderun Belediyesi ekipleri, farklı noktalarda başlattığı asfalt çalışmalarını devam ettiriyor.

Giresun Bulancak'ta yollar asfaltlanıyor!

Bulancak İsmetpaşa Mahallesi Hastane yolunda asfalt öncesi çalışmalar devam ediyor. İlçenin bir çok mahallesinde alt yapısı biten yolları asfalt veya betonla kaplayan Bulancak Belediyesi, İsmet paşa Hastane yolunda hummalı bir şekilde çalışma yapıyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa'nın yolları asfaltlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesi, Eskicami-Ortacami Mahallesi Soysal Sokak'ta yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Konya Karapınar'da yollar asfaltlanıyor!

Karapınar'da mahallelerde, Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesince yapılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Malatya Kuluncak'ın yolları asfaltlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kış aylarının yaklaştığı bugünlerde hava şartlarının elverdiği ölçüde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kuluncak ilçesinin 2 önemli grup yolu asfaltlandı.

Nevşehir 2000 Evler Mahallesi'nde yollar asfaltlanıyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan ana yolların sıcak asfaltla kaplanması projesi , aralıksız devam ediyor. Atatürk Bulvarında geçtiğimiz günlerde tamamlanan sıcak asfaltlama çalışmaları, 2000 Evler Mahallesinde devam ediyor.

Gaziantep'in yolları asfaltlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bozuk ve dar olan yollarda iyileştirme ile asfalt çalışmaları devam ediyor. Merkez ile taşra ilçelerinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, birçok köy yollarına sıcak asfalt serimi yapıyor.

serik yolları asfaltlanıyormu Haberi

serik yolları asfaltlanıyormu


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya ilçesi Demirtaş beldesi ile Serik ilçesi Abdurrahmanlar beldesinin yollarında asfalt çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Yasası henüz yürürlüğe girmemesine rağmen ilçe ve köylere hizmet götürmeye başladı. İlçelerden gelen taleplere duyarsız kalmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, halkın isteklerine imkanlar dahilinde cevap veriyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı vatandaşların talebi üzerine Alanya'nın Demirtaş beldesi de toprak olan yolları asfaltla kaplandı. Demirtaş’ta 2 bin 550 metre uzunluğunda yolda toplam 10 bin 450 metrekare sathi kaplama asfalt çalışması yapıldı. 


TOZ VE ÇAMURDAN KURTULDU


Fen İşleri ekipleri, Demirtaş’ın ardından Serik ilçesi Abdurrahmanlar beldesine de asfalt hizmeti götürdü. Abdurrahmanlar’ın toz ve çamur içindeki ara yolları sati kaplama asfaltla tanıştı. Abdurrahmanlar beldesinde 8 kilometre uzunluğunda, toplam 47 bin 700 metrekare sathi kaplama...