16 / 05 / 2024

Serinhisara meydan geliyor

Serinhisara meydan geliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar İlçesi’nde yapacağı park ve meydan düzenlemesi projesinin temeli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı törende atıldı.

Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları haftaya hızlı girdi. Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

Meydan Ispartakule geliyor! Yeni proje!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından hayat geçirilecek olan Meydan Ispartakule projesi için düğmeye basıldı.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'e 262 kat başvuru geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Meydan Evler projesine 39 bin 57 başvuru geldi, bu da konut sayısının 262 kat fazlasına denk geliyor...

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Eon Meydan satış fiyatları!

Eon Meydan projesi 4 blokta 220 konut ve 54 ticari birimden meydana geliyor. Eon Meydan satış fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. 

Eon Meydan Sultanbeyli iletişim!

Eon Meydan Sultanbeyli iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2020 yılında teslim edilmesi planlanan proje 4 bloktan meydana geliyor. 

Sultanbeyli Eon Meydan satış ofisi!

Sultanbeyli Eon Meydan satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen proje hem konutlardan hem de ticari birimlerden meydana geliyor. 

Sultanbeyli Eon Meydan Projesi!

Sultanbeyli Eon Meydan Projesi 220 konut ve 54 ticari birimden meydana geliyor. Projedeki dairelerin tipleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Van'a 80 milyonluk kent meydanı geliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi 25 bin metrekarelik atıl alanı 80 milyon dolarlık projeyle kent meydanına çeviriyor...

Bursa Atatürk Stadyumu yerine dev meydan geliyor!

Bursa Atatürk Stadyumu’nun yıkımının ardından yeşil alan olarak değerlendirilen 30 bin metrekarelik meydan 15 Mayıs'ta açılacak. 

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

Serinhisara meydan geliyor Haberi

Serinhisara meydan geliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar İlçesi’nde yapacağı park ve meydan düzenlemesi projesinin temeli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı törende atıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, meydan ve park düzenlemesinin 100 günde tamamlanacağını belirterek, Serinhisarlılara arıtma tesisi ve düğün salonu müjdesi verdi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar’da hayata geçireceği 5600 metrekare büyüklüğündeki “Serinhisar Parkı ve Meydan Düzenlemesi” projesinin temeli atıldı. Serinhisar Meydanı’nda düzenlenen törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, park ve meydan düzenlemesi için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Vatandaşların sevgi gösterileri ile sahneye çıkan Başkan Zolan, Serinhisar’da değişim rüzgarlarının daha sert esmeye başlayacağını...