15 / 05 / 2024

Serinhisara park geliyor

Serinhisara park geliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar İlçesi’nde yapacağı park ve meydan düzenlemesi projesinin temeli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı törende atıldı.

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park geliyor! Tuzla'ya 420 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Fua Deniz Park projesinde hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Sakarya Kocaali'ye Bahçem Park geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’ye inşa edilecek olan yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Adana'ya Mangal Park geliyor!

Adana Seyhan Baraj Gölü kıyısında vatandaşların kebap keyfi yapabilecekleri 'Mangal Park' adlı piknik alanı kazandırılıyor...

Feriköy İSKİ binası yerine park geliyor!

2017'de İstanbul'a 2 milyon metrekare yeşil alan kazandıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Feriköy İSKİ binasının yerine park yapılacağını söyledi.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

İstanbul’a dev şehir parkı geliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı 1. Su Konseyi Toplantısı’nda  İstanbul'a dev şehir parkı yapacaklarını duyurdu. Eroğlu: ''New York'taki Central Park'ın 3 misli büyüklüğünde 'Kanuni Sultan Süleyman Parkı'nı hazırladık" dedi.

Diyarbakır'a Kardeşlik Parkı geliyor!

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, atıl durumda olan alanı yeşillendirerek "Kardeşlik Parkı"na dönüştürecek.

Büyükçekmece'ye modern park geliyor!

Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan ömrünü tamamlamış Saydağ park alanını tamamen yenileyerek,modern park inşa edecek.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Fatih Evlendirme Dairesi’nin yerine park geliyor!

Fatih Evlendirme Dairesi, yerine park ve meydan yapılmak üzere yıkıldı. İBB kulislerinde, parka 15 Temmuz Şehitleri bir heykel de dikileceği konuşuluyor.

Ümraniye'ye 15 bin metrekarelik dev park geliyor!

Ümraniye'de bisiklet parkuru, spor aletleri, koşu ve yürüyüş parkuru ile çocuk oyun grubunun yer alacağı dev park inşa ediliyor.

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden arttığı Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor. İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde yükselen Çetsa Park projesi, iki blok olarak yükseliyor.

Serinhisara park geliyor Haberi

Serinhisara park geliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar İlçesi’nde yapacağı park ve meydan düzenlemesi projesinin temeli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı törende atıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, meydan ve park düzenlemesinin 100 günde tamamlanacağını belirterek, Serinhisarlılara arıtma tesisi ve düğün salonu müjdesi verdi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar’da hayata geçireceği 5600 metrekare büyüklüğündeki “Serinhisar Parkı ve Meydan Düzenlemesi” projesinin temeli atıldı. Serinhisar Meydanı’nda düzenlenen törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, park ve meydan düzenlemesi için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Vatandaşların sevgi gösterileri ile sahneye çıkan Başkan Zolan, Serinhisar’da değişim rüzgarlarının daha sert esmeye başlayacağını...