30 / 04 / 2024

Serkan Erdem

Serkan Erdem

DS Proje Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Bahadır Bozkurt, Serpil Bozkurt, Serkan Erdem, Deniz Çınar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

Zen Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zen Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi, Erol Aydoğan, Serdar Seymen Çebi, Serkan Erdem tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ekrem Şahin tarafından kuruldu.

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi Arnavutköy'de Erdin Erdem, Erdoğan Erdem ve Hami Erdem ortaklığında kuruldu.

Erdem Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Çelik tarafından kuruldu.

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi!

Serkan Arıkuşu, emlak arayanları tek bir çatı altında bir araya getiren Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi...

Erdem Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Akın Erdem tarafından kuruldu.

Erdem Metal Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Metal Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nursen Erdem tarafından kuruldu.

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özten tarafından kuruldu.

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Erdem tarafından kuruldu.

Mke Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mke Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kemal Erdem tarafından kuruldu.

Arzu Erdem kimdir? 

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Erdem kimdir? Arzu Erdem, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Erdem'in biyografisi...

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Keskin, Havva Ayşe Erdem ve Serkan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Erdem Yıkım Hafriyat İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Yıkım Hafriyat İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erdem tarafından kuruldu.

Serkan Erdem Haberi

Serkan Erdem

DS Proje Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Bahadır Bozkurt, Serpil Bozkurt, Serkan Erdem, Deniz Çınar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.


DS Proje Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde...