07 / 05 / 2024

Sertaç Erten mimarlık

Sertaç Erten mimarlık

Mimar Sertaç Erten kimdir? Sertaç Erten, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Sertaç Erten, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Sertaç Erten...

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Güntaş tarafından kuruldu.

Pesa Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pesa Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Erten ve Yılmaz Erten ortaklığında kuruldu.

Deals Smart Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deals Smart Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Sayar tarafından kuruldu.

Akustik Kontrol Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akustik Kontrol Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Murat Erten tarafından kuruldu.

Nomads Taşınabilir Mimarlık Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nomads Taşınabilir Mimarlık Çözümleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Şipal, Sedat Arpalık ve Sertaç Sekmen ortaklığıyla kuruldu.

Ram Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ram Mimarlık Limited Şirketi, Ahmet Kaptan ve Sertaç Gökmen ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Akasya Sokak, Mashattan Ticari Alanlar'da kuruldu.

Sertaç Erten kimdir?

Mimar Sertaç Erten kimdir? Sertaç Erten, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Sertaç Erten, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Sertaç Erten...

Sertaç Akkoyun Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sertaç Akkoyun Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi, Sertaç Akkoyun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak 2014 tarihinde Gaziosmanpaşa'da Gazi Center İş Merkezi'nde kuruldu

Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sertaş Koray Sungur tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Sertaç Erten mimarlık Haberi

Sertaç Erten mimarlık

Sertaç Erten kimdir?

1977 yılında İzmir'de doğdu. 1998 yılında ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun oldu. 2000 yılında aynı bölümün Kentsel Tasarım Yüksek Lisans Programını konut alanlarında monotonluk ve çeşitlilik üzerine hazırladığı tez ile bitirdi. 


Aynı bölümde 6 yıl boyunca araştırma görevlisi olarak çalıştı ve temel tasarım stüdyosunun öğretim görevlisi kadrosunda yer aldı. 


"Mega-spor organizasyonlarına ev sahipliği ve mekansal ihtiyaçlar - İstanbul'un Olimpiyat Serüveni" üzerine yazdığı tezle 2008 yılında ODTÜ'den doktor ünvanı alan Sertaç Erten'in ulusal ve uluslararası yarışmalara katılımı ve birçok ödülü bulunmaktadır. 


Profesyonel iş yaşamına Sekiz Artı Mimarlık’ta devam etmektedir.


İletişim bilgileri:

Kıblelizade Sokak 1/9 Tünel 

Beyoğlu 34430 İstanbul  

Tel: +90 212 2456748  

Fax: +90 212 2456749