16 / 05 / 2024

Sertaç Gedikoğlu

Sertaç Gedikoğlu

Sad Group Sağlık Kozmetik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 120 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Sertaç Gedikoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

İkiada Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İkiada Turizm Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Azmi Gedikoğlu ve Güzin Şeyma Haliloğlu ortaklığında kuruldu.

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Gedikoğlu tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Gedikoğlu vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Gedikoğlu 28 Kasım 2017 (Dün) tarihinde vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Kavuklar ve Küçükbay Grup için flaş karar!

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Sertaç Karaağaoğlu kimdir?

Sertaç Karaağaoğlu, Akfen GYO'nun yeni genel müdürü oldu. Peki, Sertaç Karaağaoğlu kimdir? Bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Sertaç Karaağaoğlu, Akfen GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Genel Müdürü Vedat Tural'ın genel müdürlük görevi sona erdi ve bunun üzerinde yönetim kurulu kararıyla şirketin yeni genel müdürü Sertaç Karaağaoğlu oldu.

Sertaç Koyuncu: Çanakkale devlet yatırımlarıyla uçacak!

Yatırım için her zaman vatandaşların büyük şehirlere akın ettiğini ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışma Sertaç Koyuncu, Çanakkale'nin devletin yapacağı yatırımlarla uçacağını ileri sürdü.

Sertaç Koyuncu: Yenişehir yatırım için ideal bir bölge!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. Koyuncu, Yenişehir'deki yatırım yapılan bölgelerde hem nüfus artışı hem de ticari imkan artışı ile bölgenin değer kazanacağını söyledi.

Sertaç Koyuncu: En fazla kazandıran yatırım toprak!

Çamlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. Koyuncu, Bursa'nın yatırımcının gözdesi haline geldiğini belirtti.

Sertaçhan Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sertaçhan Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sertaç Demircioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Kocaeli depreme hazırlıklı olmalı!

Kocaeli İnşaatçılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği (KİMEDER) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Gedikoğlu, Türkiye'de acilen "deprem bakanlığı" kurulması gerektiğini bildirdi.

Sertaç Gedikoğlu Haberi

Sertaç Gedikoğlu

Sad Group Sağlık Kozmetik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile 13 Şubat 2015'te, Sertaç Gedikoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.


Sad Group Sağlık Kozmetik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;SAĞLIK, KOZMETİK a.Tıpta, veterinerlikte insan ve hayvan sağlığı ile ilgili her türlü sağlık ürünlerinin, yurt içinde ve yurt dışında imal edilen ilaç ve ilaç hammaddelerinin toptan ticareti alımı satımı pazarlaması, dahili ticareti ithalatı ve ihracatını yapmak. b.Hastane, klinik, poliklinik,laboratuvar,  doktor muayenehaneleri, eczane ve diğer sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuvar malzemeleri, röntgen alet ve malzemeleri, cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerinin alımı satımı pazarlaması, dahili ticareti ithalatı ve ihracatını yapmak. c.Bilumum diş ve diş hekimliği malzemesi...