21 / 05 / 2024

Sertaç Gökmen

Sertaç Gökmen

Ram Mimarlık Limited Şirketi, Ahmet Kaptan ve Sertaç Gökmen ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Akasya Sokak, Mashattan Ticari Alanlar'da kuruldu.

Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen ne iş yapmaktadır?

Yapı Kredi Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarkan Şahin ve Uğur Gökmen Yücedağ ortaklığıyla kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sefa Taşçı tarafından kuruldu.

Uzel Mekanik Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Uzel Mekanik Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Beyoğlu'nda Gökmen Süzgün tarafından kuruldu.

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Saldıray Sökmen kimdir?

Atakule GYO Genel Müdürlüğü görevine atanan Saldıray Sökmen kimdir? Saldıray Gökmen daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Saldıray Sökmen'in biyografisi...

Saldıray Sökmen, Atakule GYO Genel Müdürü oldu!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı'nın Genel Müdürlük görevinin 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle sona ermesine ve Saldıray Sökmen'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi. 

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gülşahin, Necati Subaşı ve Sertaç Subaşı ortaklığında kuruldu.

Sertaç Gökmen Haberi

Sertaç Gökmen

Ram Mimarlık Limited Şirketi, Ahmet Kaptan ve Sertaç Gökmen ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta  Sarıyer, Maslak Mahallesi, Akasya Sokak, Mashattan Ticari Alanlar'da kuruldu. 


Ram Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi...