18 / 05 / 2024

Sertaş Turizm kemerağzu kundu

Sertaş Turizm kemerağzu kundu

Antalya Kemerağzı’nda 39 dönüm maliye hazinesi arsasını özelleştirme kapsamında 250 milyon liraya satın alan Sertaş Turizm Yönetim Kurulu Başkan Ramazan Taş, bölgeye 498 oda 1588 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel yapacak.

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gülşahin, Necati Subaşı ve Sertaç Subaşı ortaklığında kuruldu.

Serta Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serta Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Serdar Kuru ve Tanfer Demir tarafından kuruldu.

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Erdoğan tarafından kuruldu.

Oriella Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oriella Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Demirezen tarafından kuruldu. 

Sertaçhan Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sertaçhan Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sertaç Demircioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya Kemerağzı’nda 195 milyon TL’lik otel yapılacak!

Antalya Kemerağzı’nda 39 dönüm maliye hazinesi arsasını özelleştirme kapsamında 250 milyon liraya satın alan Sertaş Turizm Yönetim Kurulu Başkan Ramazan Taş, bölgeye 498 oda 1588 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel yapacak.

Sertaş Turizm Antalya'ya 195 milyon TL'lik otel yapacak!

Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik A.Ş. Antalya Kemerağzı'nda 195 milyon 781 bin lira harcayarak 498 oda 1588 yatak kapasiteli otel yapacak.

Sertaş Turizm'den Aksu'ya 196 milyon TL'lik otel yatırımı!

Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik A.Ş., Antalya Aksu ilçesi Kemerağzı mevkiinde 5 yıldızlı otel yatırımı yapacak. Otel projesi 196 milyon TL'ye mal olacak.

Tourvoyage Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tourvoyage Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Özgür Doğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Milliyetçi Sokak, Özuğur İş Merkezi'nde kuruldu.

Sertaş Turizm Antalya Aksu'da 250 milyon TL'ye turizm tesis alanı aldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Antalya Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde yer alan 39,071,60 metrekarelik turizm tesis alanı imarlı arsa için 250 milyon TL teklif veren Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik A.Ş'ye sattı...

Özelleştirme İdaresi Antalya turizm tesis alanı ihalesi için hangi şirketler teklif verdi?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesi'nde yer alan iki adet turizm tesis alanı imarlı arsa için 5 Ağustos 2014 tarihine kadar teklif aldı. İşte teklif veren firmalar...

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Sertaç İlkhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak'ta Ümraniye, İstiklal Şehzade Caddesi'nde kuruldu.

Hist Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hist Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Yılmaz, Sertaç Volkan Güner, Teoman Güner tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Sertaş Turizm kemerağzu kundu Haberi

Sertaş Turizm kemerağzu kundu

Eylül 2014’te Antalya Kemerağzı’nda 39 dönüm maliye hazinesi arsasını özelleştirme kapsamında 250 milyon liraya satın alan yönetim kurulu başkanlığını Ramazan Taş’ın yaptığı Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik A.Ş. 498 oda 1588 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel yapacak


Yörükoğlu ikinci en yüksek teklifi vermişti

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Antalya Kemerağzı Mahallesi Kundu Turizm Oteller Bölgesi’nde Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan 39 dönüm maliye hazinesi arazisine 250 milyon lira ile en yüksek teklifi veren Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ramazan Taş’ın yaptığı Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik A.Ş. 195 milyon 781 bin lira daha harcayarak 498 oda 1588 yatak kapasiteli otel yapacak. Arsa satış ihalesinde 248 milyon lira en yüksek ikinci teklifi Yörükoğlu Ticaret Turizm Kuyum Petrol İnşaat Ltd. Şti. vermişti.

5 yıldızlı otelde neler...