05 / 05 / 2024

Server Birkan

Server Birkan

Unapro İnşaat Taahhüt Sanayi Enerji ve Turizm Anonim Şirketi, Server Birkan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 5 Temmuz'da kuruldu

Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir, kaç dil biliyor?

Koroplast'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir? Gamze Çuhadaroğlu kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Sıfır araç alamıyoruz bari ikinci el araç alalım diyenler dikkat! Otomotiv sektörünün kara kutusu fiyatları açıkladı

İkinci el araç piyasasında Ramazan Bayramı öncesi yoğunluk yaşanırken, talep artışının da fiyatları yükselttiği belirtiliyor. Otokoç Otomotiv İkinci El ve Filo Operasyonları Direktörü Birkan Çalışkan önümüzdeki günlerde fiyatların nasıl olacağını açıkladı.

Özçelikler Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçelikler Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Birkan Çelik tarafından kuruldu.

Erdemler Global İnşaat Temizlik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemler Global İnşaat Temizlik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  750 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Birkan Doğan tarafından kuruldu.

Esibar Mimarlık Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Esibar Mimarlık Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çalışır ve Mehmet Birkan Çalışır ortaklığında kuruldu.

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Kirman, Bülent Bora Rumelioğlu, Sema Rumelioğlu ve Yıldız Yeşim Kirman ortaklığında kuruldu.

Pasifik İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasifik İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Duran ve Neşet Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Bg Yönetim Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bg Yönetim Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birkan Bora Akarsu tarafından kuruldu.

Dilan Çİçek Deniz Bebek’e taşındı!

Sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, en yakın arkadaşı Bensu Soral'a komşu oldu. Bebek'te boğaz manzaralı bir eve taşınan Deniz, aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Çakırca, Birkan Dıragat ve Alper Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Birkan Sokullu, Berrak Tüzünataç'la oturduğu evi boşalttı!

Oyuncu Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu 3 yıllık aşkı geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Birkan Sokullu, Boğaz’da Tüzünataç ile birlikte oturdukları evden ayrıldı.

Birkan Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Birkan Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Çakan tarafından kuruldu. 

Server Danışmanlık Tarım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Server Danışmanlık Tarım İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Server Zehir tarafından kuruldu. 

Server Birkan Haberi

Server Birkan

Unapro İnşaat Taahhüt Sanayi Enerji ve Turizm Anonim Şirketi, Server Birkan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 5 Temmuz'da kuruldu. Unapro İnşaat Taahhüt Sanayi Enerji ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü genel taahhüt(projelendirme,satınalma,satım, yapım)işleri yapmak,ilgili her türlü ihaleler açmak,açılmış olan ihalelere iştirak etmek,ihale makamlarına her türlü danışmanlık hizmeti vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Unapro İnşaat Taahhüt Sanayi Enerji ve Turizm Anonim Şirketi adres: Beykoz, Kavacık Mahallesi, Ekinciler Caddesi, Pekiz Plaza No:5...