18 / 05 / 2024

Servet Keskin

Servet Keskin

Ulusal Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Keskin tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Eyüp Yolu Caddesi, Dünya İş Merkezi'nde kuruldu.

Emlak kralı Jeff Sutton, kızının düğünü için servet harcadı!

New York'lu emlak kralı olarak bilinen Jeff Sutton’ın kızı Renee Sutton, nişanlısı Eliot Cohen ile evlendi. Jeff Sutton, kızı Renee'nin düğünü için birçok insan için servet sayılabilecek bir harcama yaptı...

Servet GYO 2017'nin 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Servet GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap başvuru tarihleri!

Kırıkkale Keskin 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 39 adet konut satışa çıkıyor.

Dağ Mühendislik Nihan Servet çifti dünya evine girdi!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman ile Adile Dağ çiftinin kızları Nihan, Reşat-Refika Dağ çiftinin oğulları Servet ile dünya evine girdi.

TOKİ Kırıkkale Keskin Konutları 22 Eylül'de teslim!

Kırıkkale Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım, TOKİ'nin devam eden konut inşaatlarını yerinde inceledi...

Servet GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Oswe Real Estate GmbH'de sahip olduğu hisselerin satışı ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Servet GYO 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Servet GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 2017 genel kurul bildirisini yayınladı.

TOKİ Keskin 2. Etap teslim tarihleri!

TOKİ ile Kırıkkale Keskin Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Keskin 2. Etap projesinde teslimler başlıyor.

TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonuçları listesi 126 konut!

TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonuçları listesi 126 konut henüz açıklanmadı.TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonuçları listesi 126 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Keskin kura sonucu 13 Nisan!

TOKİ Keskin kura sonucu 13 Nisan henüz açıklanmadı. TOKİ Keskin kura sonucu 13 Nisan açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Keskin TOKİ kura sonucu 13 Nisan 2017!

Keskin TOKİ kura sonucu 13 Nisan 2017 henüz açıklanmadı. Keskin TOKİ kura sonucu 13 Nisan 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kırıkkale Keskin kura sonuçları 126 konut!

Kırıkkale Keskin kura sonuçları 126 konut henüz açıklanmadı. Kırıkkale Keskin kura sonuçları 126 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Servet Keskin Haberi

Servet Keskin

Ulusal Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Keskin tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Eyüp Yolu Caddesi, Dünya İş Merkezi'nde kuruldu. 


Ulusal Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve dışında resmi,özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak.Yurt içinde ve dışında her türlü yol düzenlemeleri,yol parke taşları,bank,beton süs  eşyaları, asfalt,hazır beton ve bordür taşlarının  imalatını,ithalatını,ihracatını ve dahili ticaretini yapmak.Her türlü çevre düzenlemesi işlerini yapmak ve yaptırmak.Resmi,özel,şahıs ve kuruluşlara karşı konut, sınai işyeri, liman, tünel, yol,baraj, köprü, kanalizasyon,kanal sondajı, endüstri ve sanayi tesisleri, yapı dekorasyon ve her türlü dekorasyon işleri yapmak. Her türlü inşaat işleri yapmak ve yaptırmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat malzemelerinin inşaat makinelerinin  ve  parçalarının araç...