21 / 05 / 2024

Servet Keskinsoy fetö

Servet Keskinsoy fetö

Karadeniz'in 36 katlı en büyük ikiz kuleleri olarak bilinen Gökdelen Kuleleri'nin ortaklarından olan işadamı Servet Keskinsoy, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Gökdelen Kuleleri'nin ortağı FETÖ soruşturmasında gözaltında!

Karadeniz'in 36 katlı en büyük ikiz kuleleri olarak bilinen Gökdelen Kuleleri'nin ortaklarından olan işadamı Servet Keskinsoy, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Sincan'da FETÖ sanıklarının yargılanacağı duruşma salonu inşa ediliyor!

TBMM Adalet Komisyonunda görüşülen tasarıdaki, "FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan sanıkların, Sincan'da yapımı devam eden duruşma salonunda yargılanabilmesine yasal altyapı imkanı sağlayan" madde kabul edildi.

Servet GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Servet GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

El konulan 5 bin 401 FETÖ tapusu meclis gündeminde!

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, FETÖ ile bağlantılı kuruluşlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Kuyucuoğlu sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Artvin Arhavi'deki FETÖ yurdunu yaptıran iş adamı mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesinde bulunan FETÖ'ye ait yurdu yaptıran iş adamına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Bayburt'ta FETÖ'cü 2 şirkete kayyum!

Bayburt'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında 2 şirkete kayyum atandı.

FETÖ'nün yurtları Ensar Vakfı’na tahsis edildi!

İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan Hasırcılar Erkek Öğrenci Yurdu ve Gürpınar Kız Öğrenci Yurdu FETÖ operasyonları kapsamında içindeki eşyalarla birlikte el konulan yurtlardan ikisiydi. Bu yurtlar Ensar Vakfı’na devredildi.

FETÖ nereye taşınıyor?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen üzerindeki baskılara daha fazla dayanamadı. Gülen'in Gülen’in Pensilvanya’daki malikanesinden Virginia’ya taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.

Servet GYO'dan Flatofis A Blok devri bildirisi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Flatofis A Blok'un kısmi bölünme suretiyle Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den devralınması hakkında açıklama yapıldı.

El konulan FETÖ üyelerinin gayrimenkulleri TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ üyelerinin malvarlıkları kapsamında el konulan gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tekin sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.

Servet GYO'ya Flatofis'ten 80 bölüm devredildi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet GYO'ya Flatofis'ten 80 bölüm devredildi.

Kanal İstanbul'un isim hakkını FETÖ'cü Gökhan Aygen almış!

Kanal İstanbul Projesi’nin isim hakkının Sakarya’da FETÖ’den tutuklanan Gökhan Aygen’in ortağı olduğu firma tarafından projenin açıkladığı gün Türk Patent Enstitüsü’nden tescil ettirildiği ortaya çıktı.

Servet Keskinsoy fetö Haberi

Servet Keskinsoy fetö

Karadeniz'in 36 katlı en büyük ikiz kuleleri olarak bilinen Gökdelen Kuleleri'nin ortaklarından olan işadamı Servet Keskinsoy, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.  Keskinsoy'un, örgütün 'ışık evleri imamı' olduğu öğrenildi. Samsun'un en değerli yeri olan Büyükkolpınar Mahallesi'ndeki tarla vasfındaki arazileri, 2005 yılında köylülerden yok pahasına satın alan işadamı Servet Keskinsoy ve ortakları, yaklaşık 50 dönümlük arazi imara açılınca oraya dev kuleler yapmaya başladı.


1.5 MİLYON LİRALIK DAİRELER

Her biri 700 bin ile 1.5 milyon lira arasında değişen dairelerin bulunduğu 36 katlı Gökdelen Kuleleri'nin inşaatı bitme aşamasına geldi. Gökdelen Kuleleri'nin ortaklarından olan Keskinsoy'un aynı zamanda FETÖ'nün ışık evlerinin finansörlüğünü yaptığı ve örgütün 'ışık evleri imamı' olduğu ortaya çıktı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonda gözaltına alınan Keskinsoy'un emniyetteki sorgusu devam...