16 / 05 / 2024

Servet Mıstak

Servet Mıstak

Elma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Servet Mıstak Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye 12 Şubat'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde açıldı.

Toprak yatırımından servet yapmanın püf noktaları. Uzmanı açıkladı

Arsa, arazi ve toprağa yatırım yapmak isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, topraktan servet yapmanın yollarını açıkladı.

Konut sektörünü ayaklandırmak için yeni çözüm yolu aranıyor! Servet vergisi alınabilir!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam son günlerde sıkça konuşulan servet vergisinin çıkarılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akçam, servet vergisinin çıkarılması gerektiğine değinerek, ekonomide yaşanan sorunların bu vergiyle giderilebileceğini belirtti. 

Servet GYO'nun yatırım amaçlı gayrimenkullerinin toplam değeri 10 milyar 949 milyon TL!

Servet GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri 10 milyar TL'yi aştı. İşte ayrıntılar...

Gümüş altını solladı! Servetinize servet eklemeye geliyor! İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Gümüşe olan talep her geçen gün yükseliyor. Geçen sene yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlayan gümüş bu sene de yatırımcılarının servetine servet eklemeye geliyor. İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara üstüne basa basa o yatırım aracını işaret ederek buna yatırım yapan servetine servet ekleyecke dedi ve uyardı. İşte 2023 yılında en çok kazandıracak yatırım aracı.

İslam Memiş yatırımcılara seslendi! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Tam 12'den vuracaksınız!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde belli bir birimi olan yatırımcılara seslendi. Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek. Tam 12'den vuracaksınız!

İslam Memiş ona yatırım yapan yatırımcıları uyardı! Sessizce bekleyin! O tarihte servetinize servet eklenecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara önemli değerlendirmelerde bulunurken, özellikle ona yatırım yapan yatırımcıları uyardı. Sessizce bekleyin! O tarihte servetinize servet eklenecek.

İslam Memiş servetinize servet katacak yatırım aracını açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde bir miktar birikmiş parası olanlar için servetinize servet katacak yatırım aracını açıkladı.

İslam Memiş peş peşe açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Herkes bundan alıyor! Hemen bakın!

Alıtn ve piyasa uzmanı İslam  Memiş, yatırımcıları uyararak ''Buna yatırım yapanlar servetine servet ekleyecek'' dedi. Herkes bundan alıyor! Hemen bakın...

İslam Memiş peş peşe açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Herkes bunu konuşacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyararak, ''buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek'' dedi. Herkes bunu konuşacak...

''Servet kazandılar'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı: Gümüş alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımına yönelik yaptığı açıklamada ''bildiğin servet kazandılar'' diyerek yatırımcıları uyardı. Gümüş alın!

Servet Mıstak Haberi

Servet Mıstak

Elma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Servet Mıstak Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye 12 Şubat'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde açıldı. 


Elma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi, Rıza Çemberci İş Merkezi...