28 / 04 / 2024

Gümüş altını solladı! Servetinize servet eklemeye geliyor! İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Gümüş altını solladı! Servetinize servet eklemeye geliyor! İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Gümüşe olan talep her geçen gün yükseliyor. Geçen sene yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlayan gümüş bu sene de yatırımcılarının servetine servet eklemeye geliyor. İşte gümüşün geleceği rekor seviye...



Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. 2022 yılında gümüş yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlarken, altın yüzde 42 kazanç sağladı. Adeta altını sollayan gümüş, bu sene de yatırımcısının servetineservet eklemek için hazırlanıyor. Yukarı yönlü hareketleriyle dikkatleri üzerine çeken gümüş yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yükselmeye devam edecek mi? Stratejist Tuna Kaya gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıkladı.

Gümüş altını solladı! Servetinize servet eklemeye geliyor! İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

GÜMÜŞÜN GELECEĞİ REKOR SEVİYE AÇIKLANDI!

Stratejist Tuna Kaya gümüş fiyatlarındaki yükselişe dikkat çekerek, gümüş fiyatlarını bu sene de yatırımcısına kazandıracağını açıklayarak rakam verdi.

Tuna Kaya, ons gümüşte 22.14 TL seviyesinin destek, 24.56 TL seviyesinin direnç olduğunu belirtti.

Kaya ilerleyen haftalarda ise yukarı yönlü hareket beklediğini kaydetti.

Gram gümüşte ise 19.37 TL seviyesinin önemli bir destek olduğunu ve alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini söyleyen Tuna Kaya, yukarıda da 21.85 dolar direnç olduğunu belirti.

Kaya, Eylül ayının sonlarına doğru gümüşteki 25 TL beklentisinin olduğunu açıkladı.

9 Eylül 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Güncel gümüş fiyatları ne kadar? 9 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Gümüş altını solladı! Servetinize servet eklemeye geliyor! İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

9 EYLÜL 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

9 Eylül Cumartesi gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar? Bufün gümüş yükseldi mi, düştü mü? Gümüşün gram fiyatı kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Gümüş fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Aşağı yönlü hareket eden gümüşün ons fiyatı bugün 22,94 dolar, gümüşün gram alış fiytı 19,58 lira, satış fiyatı ise 20,43 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altınında flaş gelişme! 9 Eylül altın fiyatları

9 Eylül 2023 Cumartesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön