29 / 04 / 2024

Servet Uzun

Servet Uzun

Perla Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Levent Karacı ve Servet Uzun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Avcılar, Ispartakule 1.İstanbul Evleri'nde kuruldu.

İncimiz Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İncimiz Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Levent Karancı, Servet Uzun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Avcılar, Ispartakule 1 İstanbul Evleri'nde kuruldu.

100 yatırımcıdan 58'i gelecekte servet için kripto yatırımı yapıyor!

KuCoin'in araştırmasına göre büyük bir kesim, kripto yatırımlarının temel hedefinin uzun vadeli servet oluşturmak olduğunu vurguluyor. 18 ila 60 yaş arasındaki Türk nüfusunun kripto yatırımcısı oranı ise yüzde 52'ye yükseldi.

Perla Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perla Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Levent Karacı ve Servet Uzun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Avcılar, Ispartakule 1.İstanbul Evleri'nde kuruldu.

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi'nde imara aykırı binalar yıkılacak!

Kasım Meclis Toplantısı’nda Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’ni hayata geçirmek için meclis üyelerinden yetki alan Başkan Toçoğlu, “Esnafımızın endişelerini anlıyoruz. Bu endişeleri en aza indirecek şekilde çok açık bir çalışma gerçekleştireceğiz” dedi.

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi hayata geçiriliyor!

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’ni hayata geçirmek için meclis üyelerinden yetki alan Başkan Toçoğlu, “Esnafımızın endişelerini anlıyoruz. İnşallah bu endişeleri en aza indirecek şekilde çok açık ve çok şeffaf bir çalışma gerçekleştireceğiz” dedi.

Uzun mesafeli koruma alanı nedir?

İçmesuyu Havzaları Yönetmeliği gereğince, kısa mesafeli koruma alanı üst sınırından itibaren yatay 1000 metre genişliğindeki kara alan ise orta mesafeli koruma alanı oluyor. Peki, uzun mesafeli koruma alanı nedir?

Sakarya Uzunçarşı projesi mecliste!

Sakarya Uzunçarşı projesi mecliste. 10 Kasım Pazartesi günü toplanacak Büyükşehir Meclisi'nde, Tarihi Uzunçarşı Rekreasyon Projesi ilk etap çalışmalarının başlatılması için Başkan ve encümene yetki verilmesi istenecek.

Uzunçarşı Projesi Meclis'e geliyor!

Pazartesi günü yapılacak olan Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında revizyon uygulama imar planlan ve Uzunçarşı Yenileme Projesi görüşülecek. Revizyon uygulama imar planlarını da içeren 44 maddelik gündem görüşülecek.

Tarihi Uzunçarşı Rekreasyon Projesi ilk etabı 10 Kasım'da konuşulacak!

10 Kasım Pazartesi günü toplanacak Sakarya Büyükşehir Meclisi’nde, Tarihi Uzunçarşı Rekreasyon Projesi ilk etap çalışmalarının başlatılması için Büyükşehir Belediye Başkanı ve encümene yetki verilmesi istenecek.

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi ihale aşamasında!

Tarihi Sabit Efendi Konağı yapım ve Faik Baysal Kütüphanesi yenileme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’nin de ihale aşamasında olduğunu ifade etti.

Lufthansa uzun mesafeli uçuşlar için SunExpress'i düşünüyor!

Alman havayolu Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, şirketin başlatmayı planladığı düşük maliyetli ve uzun mesafeli uçuşlar için büyük ihtimalle THY ile ortak olduğu SunExpress havayolunu seçeceğini söyledi.

1956 yılında Türkiye'nin en uzun karayolu tüneli Bostancı'ya yapılıyormuş!

1956 yılında Türkiye'nin en uzun tüneli Bostancı'da inşa ediliyormuş. 260 işçinin çalıştığı tünel, tamamlandığında 268 metre olacakmış. Tünel 3 milyon 26 bin liraya mal olacakmış.

Uzunçarşı kentsel tasarım projesi için esnafın görüşü alınacak!

Kısa süre önce Adapazarı Belediye Başkanı Dişli ile Tarihi Uzunçarşı için rehabilitasyon çalışması açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, 28 Ekim Salı günü Orhangazi Kültür Merkezi’nde esnafın proje ile ilgili görüşünü alacak.

Tarihi Uzun Çarşı'daki işyerleri restore edilecek!

Adapazarı' nın simgesi haline gelen ve bugüne kadar 5 depremin yanı sıra bir büyük yangın atlatan 150 yıllık Uzunçarşı' nın kurtarılması amacıyla kentsel tasarım projesi hazırlandı...

Servet Uzun Haberi

Servet Uzun

Perla Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Levent Karacı ve Servet Uzun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Avcılar, Ispartakule 1.İstanbul Evleri'nde kuruldu. 


Perla Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket,her türlü inşaat,taahhüt işleri, konut,işyeri,ticarethane inşaatları yapar, satar, kendi hesabına arazi,arsa ve gayrimenkul alır,satar, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapar. 2-Şirket,yurtiçinde ve yurtdışında  her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat,taahhüt ve montaj işleri yapar,müstakil konut,iş hanları,fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler ve tatil köyleri inşaa eder ve kiraya verir. 3-Şirket,Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından kapalı zarf,açık arttırma,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak...