08 / 07 / 2024

servis fişleri elektronik ortamda

servis fişleri elektronik ortamda

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, mevcut durumda kağıt üzerinde yazılı olarak tüketicilere verilmesi zorunlu olan garanti belgelerinin ve servis fişlerinin artık elektronik ortamda da sunulmasına olanak sağlandığını bildirdi.

Dışişleri Bakanlığı ortaokul mezunu personel alacak! Şoför, temizlik görevlisi, destek personeli...

Dışişleri Bakanlığı, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Şoför, servis ve temizlik hizmetleri ve bakım hizmetleri kadrolarında görevlendirilmek üzere toplam 50 personel alınacağı öğrenildi.

CarrefourSA’dan Samsung Galaxy A33'e müthiş kampanya! Tam 2500 TL indirim! 06 Mart 2023 fiyat listesi

Gıda, ev gereçleri, elektronik, tekstil ve diğer tüketici ürünlerinin satışını yapan Carrefour, yaptığı indirimlerle ön planda. Samsung Galaxy A33 modeline CarrefourSA Kart'a Özel  %21 indirim sunan carrefour müşterilerini bekliyor. işte 06 Mart 2023 fiyat listesi

Kamuda yapım işleri ihalelerine ilişkin yeni düzenleme!

Kamu İhale Kurumu (KİK), mal ve hizmet alımı, yapım işleri ve elektronik ihale uygulama yönetmeliklerinde düzenlemelere gidildi.

Garanti belgeleri ve servis fişlerinde yeni dönem!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, mevcut durumda kağıt üzerinde yazılı olarak tüketicilere verilmesi zorunlu olan garanti belgelerinin ve servis fişlerinin artık elektronik ortamda da sunulmasına olanak sağlandığını bildirdi.

Sakarya'daki havai fişek fabrikasının ruhsatı iptal edilecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya'da patlama yaşanan havai fişek fabrikasının ruhsatının iptal edileceğini belirtti.

Hatçelik Yapı Gereçleri Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatçelik Yapı Gereçleri Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çelik tarafından kuruldu. 

Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard satışa sunuldu!

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard’ı da piyasaya sürdü.

Aselsan otoyol ve boğaz köprüleri sözleşmesini imzaladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi otoyol ve boğaz köprüleri sözleşmesini imzaladı.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne acil servis ve onkoloji binası yapılacak!

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servis, Onkoloji ve Yataklı Servis Binası Yapım İşi, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı tarafından 25 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

Bahçelievler Elektronik Atık İşleme Tesisi İnşaatı yapım işi ihalesi!

Bahçelievler Elektronik Atık İşleme Tesisi İnşaatı yapım işi ihalesi 5 Ağustos 2013 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü 'nde gerçekleştirilecek...

Fi Tower Beylikdüzü projesinin havadan görüntüleri!

Fi Yapı tarafından Beylikdüzü bölgesinde konumlandırılan Fi Tower projesinin havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Fi Tower'da konutların havadan görüntüleri!

Fi Yapı'nın Beylikdüzü'nde konumlandırdığı Fi Towers'ın son durumunu www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi

Fi-Life projesinin gökyüzünden görünüşü böyle!

Fi Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşaa edilen Fi-Life projesini www.havadanemlak.com ekibi havadan görüntüledi... İşte Fi-Life'ın gökyüzünden görüntüleri...

servis fişleri elektronik ortamda Haberi

servis fişleri elektronik ortamda

Garanti Belgesi, Satış Sonrası Hizmetler, Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu yönetmeliklerinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelikler Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yönetmeliklerde yapılan değişikliklere ilişkin bilgi verdi. Mevcut düzenlemelere göre, ürünün üreticisi veya ithalatçısı tarafından hazırlanan garanti belgeleri ile servis istasyonlarınca satış sonrası hizmetler kapsamında verilen teslim belgeleri ve servis fişlerinin imzalı ve kaşeli şekilde kağıt üzerinde tüketicilere sunulduğunu hatırlatan Pekcan, satın aldığı ürünün garanti belgesini veya servis fişini kaybeden tüketicilerin uyuşmazlık söz konusu olduğunda mağduriyet yaşayabildiğine işaret etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Pekcan, bunun firmalar açısından bürokrasiye ve maliyete neden olduğunu, diğer taraftan içinde bulunulan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde kağıt üzerinde belge uygulamalarının temas riskini de artırdığını ifade etti.

Bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak amacıyla garanti belgelerinin ve...