13 / 05 / 2024

Seta Nakliyat Lojistik Yapı adres

Seta Nakliyat Lojistik Yapı adres

Seta Nakliyat Lojistik Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezer Bozyel tarafından kuruldu.

Cazz İnşaat Nakliyat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cazz İnşaat Nakliyat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından kuruldu.

İzak Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzak Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yılmaz tarafından kuruldu.

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Kılıç tarafından kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Byboyut Yapı İnşaat Malzemeleri Oto Turizm Nakliyat Lojistik Elekt. Elektronik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Byboyut Yapı İnşaat Malzemeleri Oto Turizm Nakliyat Lojistik Elekt. Elektronik Sanayi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Rbk Lojistik Nakliyat Hafriyat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rbk Lojistik Nakliyat Hafriyat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Kaçan taarfından kuruldu.

Seta Nakliyat Lojistik Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Nakliyat Lojistik Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezer Bozyel tarafından kuruldu.

Üç İstanbul Elektrik Enerji İnşaat Malzemeleri Nakliyat Lojistik Depolama Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Üç İstanbul Elektrik Enerji İnşaat Malzemeleri Nakliyat Lojistik Depolama Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 30 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Daşkın tarafından kuruldu.

Dipol Hafriyat Nakliyat İnşaat Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dipol Hafriyat Nakliyat İnşaat Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Reyhan Şenol tarafından Kartal'da kuruldu.

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melike Kurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak, Dap Vadisi'nde kuruldu.

Özak Akın Nakliyat Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özak Akın Nakliyat Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Akın, Arzu Akın Şekercioğlu, Esra Akın, Dila Özsoy, Hüseyin Özsoy tarafından 21 Nisan'da kuruldu.

MC Group Yapı İnşaat Lojistik Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MC Group Yapı İnşaat Lojistik Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Ümraniye'de, Mustafa Can Müdürlüğü'nde kuruldu.

Samsun Lojistik Köy Projesi geliyor!

Bakanlar Kurulu tarafından 15 Aralık 2013 (bu gün) tarihli resmi gazete yayımlanan Samsun Lojistik Köy Projesi ve Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde bulunan alanın Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi...

Seta Nakliyat Lojistik Yapı adres Haberi

Seta Nakliyat Lojistik Yapı adres

Seta Nakliyat Lojistik Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezer Bozyel tarafından kuruldu.

Seta Nakliyat Lojistik Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Seta Nakliyat Lojistik Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Mimar Sinan Mah.Hamidiye Sk. No.1/1...