14 / 05 / 2024

Setaş İnşaat

Setaş İnşaat

Setaş İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Muzaffer Büyükbayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2013 tarihinde Bayrampaşa, Esenler Caddesi'nde kuruldu

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Şahzade Çiçek tarafından kuruldu.

Seta İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Taşkın tarafından kuruldu.

Seta Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Seta Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tan tarafından kuruldu.

Seta Pansiyon Konaklama Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Pansiyon Konaklama Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bayram ve Tugay Çakmak tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Seta Konut İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Konut İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Seyfettin Taşova tarafından kuruldu.

Seta Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seta Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de Tayyar Akkurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Korucu, Hüseyin Aytaç Akman tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

Setaş Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setaş Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Koçyiğit, Ali Hatipoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da Yedpa Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Setaş İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Setaş İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Muzaffer Büyükbayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2013 tarihinde Bayrampaşa, Esenler Caddesi'nde kuruldu

Bu hafta 5 inşaat firması eleman arıyor!

Bu hafta 5 inşaat firması eleman arıyor. Eleman arayan inşaat firmaları arasında Setaş İnşaat, Ufuk İnşaat, Velsan Yapı bulunuyor...

Setaş İnşaat şžirketi; inşaat mühendisi arıyor!

Setaş Inşaat Ticaret ve Sanayi Anonim şžirketi; tercihen gölet veya baraj şantiyesinde çalışmış; İnşaat mühendisi ve harita mühendisi arıyor...

Setaş İnşaat Haberi

Setaş İnşaat

Setaş İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Muzaffer Büyükbayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu. 

Setaş İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde, yazılı olan diğer işler.


Setaş İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bayrampaşa, Esenler Caddesi,...