04 / 05 / 2024

Seta Konut İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Seta Konut İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Seyfettin Taşova tarafından kuruldu.




Seta Konut İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Seyfettin Taşova tarafından kuruldu. 


Seta Konut İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve Yurt dısında konusu ile ilgili her türlü planlar ve  projeler yapmak, fizibilite raporları hazırlamak. 2- Her türlü mühendislik, mimarlık hizmetleri, proje isleri, teknik hesaplarını ve fizibilitelerini yapmak. 3- Yurt içi ve yurt dısında yapılacak toplu ve münferit konutlojman, han, çarsı, okul, hastane, fabrika binaları, otel,motel ve diger turistik tesisler ve konusu içine giren tüm yapılarla ilgili olarak mimari ve mühendislik hizmetleri sunmak ve tasarım ve projeler çizmek, 4-Mimarlık, mühendislik, dekorasyon, insaat ve bu konularla ilgili taahhüt hizmetlerini yapmak, bu kapsam içindefizibilite, rentebilite, arastırma ve raporları avan taksikat ve detay projeleri maket keşif metraj ve teknik şartnameler hazırlamak statik sıhhi tesisat elektrik metraj ve teknik şartnameler hazırlamak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Seta Konut İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Zafer Mah.Kuzey Sok.No.30/4 Bahçelievler 


Geri Dön