02 / 05 / 2024

Settaş Yapı şirket

Settaş Yapı şirket

Settaş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Derinırmak tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Şehit Hikmet Alp Caddesi'nde kuruldu.

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

National Reklam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

National Reklam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Çekmeköy'de Soner Ateş tarafından kuruldu.

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Kuruldu!

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Bağcılar'da Zeki Kopuz tarafından kuruldu!

Feda Global Yapı İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Feda Global Yapı İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Beylikdüzü'nde Ahmad Ramın Feda tarafından kuruldu.

Göktürk 218 Yapı Anonim Şirket kuruldu!

Göktürk 218 Yapı Anonim Şirket Beşiktaş'ta Vehbi Ergin Öztürk tarafından kuruldu.

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

DAP Yapı 200 şirket aracını yerli otomobille değiştirecek!

DAP Yapı, sektörde örnek bir atılımı hayata geçiriyor. Türk ekonomisine sunduğu desteği, görkemli bir törenle tanıtılan yerli otomobil ile devam edecek DAP Yapı, 200 adet şirket aracını değiştirecek.

Şirket yapıları için imar barışına nasıl başvurulacak?

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılara yapı kayıt belgesi almak için e-devlet üzerinden başvuru yapılabiliyor. Peki, şirket yapıları için imar barışına nasıl başvurulacak?

Polat Yol Yapı yeni şirket kurdu!

İnşaat, baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Polat Yol Yapı bugün 5 milyon TL sermaye ile yeni bir şirket kurdu. İşte detaylar...

Settaş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Settaş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Derinırmak tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Şehit Hikmet Alp Caddesi'nde kuruldu.

Makrom Yapı'nın 18 şirket yöneticisi gözaltında!

Mali Şube Ekipleri, maket üzerinden satış yapıp yüzlerce kişiyi dolandıran Makrom Yapı'ya baskın düzenledi. 18 şirket yöneticisi gözaltına alındı.

Özderici GYO şirket yetkililerini yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. şirket yetkililerini yayınladı.

Settaş Yapı şirket Haberi

Settaş Yapı şirket

Settaş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Derinırmak tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da  Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Şehit Hikmet Alp Caddesi'nde kuruldu. 


Settaş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...