07 / 07 / 2024

Setur emitt

Setur emitt

Kalitesi, istikrarı ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır ilklere imza atan ve ayrıcalıklı tatili alternatif seyahat olanaklarıyla birleştiren Setur, 22 – 25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Emitt Turizm Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şadan Direk tarafından kuruldu.

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

EMITT'te Erciyes'e yoğun ilgi!

Erciyes Kayak Merkezi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

2017’nin turizm rotası çizildi!

80 ülkeden 5 bin turizmciyi ağırlayan EMITT’e 430 yabancı tur operatörü katıldı. Fuarda, bu yılın turizm rotası çizildi.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Kızılcahamam Emıtt Fuarı'nda tanıtıldı!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20'nci kez düzenlendi. Fuarda, Kızılcahamam'ın tanıtıldığı standa ilgi yoğun oldu. Bu yıl 4 bin 500 firmanın yer aldığı fuara 70'e yakın ülke katıldı.

Ankapark maketine EMITT 2016'da yoğun ilgi!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT 2016 Turizm Fuarı'nda yer alan “Ankara” standında, Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli turizm projesi ANKAPARK'ın maketi, tüm ilgiyi üzerine çekiyor...

Adana yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) 70 ülkeden sektör temsilcileri bir araya geldi.

Ağaç evler Türk turizminin çıkış çözümü!

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan EMITT devam ediyor. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi gösterdiği EMITT Turizm Fuarı'na Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı.

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu Ankapark'taki çalışmalarla ilgili bilgi aldı!

İstanbul’da devam eden EMITT Turizm Fuarı’nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Ankara standını ziyaret etti.

Setur emitt Haberi

Setur emitt

Kalitesi, istikrarı ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır ilklere imza atan Setur, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda misafirleriyle bir araya geliyor. 19. kez düzenlenen Emitt’te yer alan Setur,  fuarın açılış günü Setur Genel Müdürü Üstün ÖZBEY’in katılımlarıyla düzenlediği kokteylde iş ortaklarıyla buluştu. Yurtiçi ve yurtdışı oteller, havayolları, yurtdışı acenteler, online satış portalları ve medyanın yoğun katılımıyla gerçekleşen kokteylde konuşan Setur Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Selen SÖZER; “ Dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen turizm profesyonelleri tarafından büyük ilgi gören Emitt, çok değer verdiğimiz bir etkinlik. Kokteylimize katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. 50. yılımızı kutladığımız bu yıl içerisinde gerçekleştireceğimiz önemli etkinliklerle tekrar bir araya gelmeyi umut ediyor ve keyifli bir fuar diliyoruz.” dedi. Katılımcılar Setur’u 25 Ocak Pazar gününe kadar 6....