28 / 04 / 2024

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.



Koç Holding şirketlerinden Setur, hafta sonu yurt içi ve yurt dışına yönelik kısa turlara yönelik hazırladığı tatil paketleri ile eylül ayında tatile devam edenlere cazip seçenekler sunuyor. Müşteri memnuniyetinde peş peşe üçüncü kez turizm sektörü birincisi seçildiklerini belirten Setur yetkilileri, yaz mevsiminin sona ermesine ve okulların açılmasına rağmen halen tatile devam edenlere yönelik kısa tatil önerilerinde bulunuyor. Setur’un yurt içi tatil için önerdiği paketlerde, gecelik konaklama ücreti 750 liradan başlıyor.

Setur’un hafta sonu yurt içi tatil için önerdiği yerlerden biri olan Abant, sonbaharın tüm renklerini taşıyan doğasıyla en çok tercih edilen rotalar arasında başı çekiyor. Abant’ı tercih edenlere Büyük Abant ve Abant Palace otellerini öneren Setur yetkilileri, kışa girmeden kendilerini spada ve doğanın huzur veren atmosferinde şımartmak isteyenler için ise oksijen deposu olarak bilinen Sapanca’nın güzel bir seçenek olduğunu belirtiyor. Tatilciler, Sapanca’da NG Sapanca Wellness & Convention ile Elite World Grand Sapanca Hotel’i tercih ederken, sakinliği ve doğayla baş başa bir ortamda minimal bir yaşamı deneyimlemek isteyenlere ise Hope Sapanca Tiny House öneriliyor.

GECELİK KONAKLAMA BEDELİ 750 TL

Yurt içinde kısa süreli tatili tercih edenler için Bolu da güzel bir seçenek. Bolu’da daha çok Gazelle Resort & Spa ile Bolu Koru Hotels Spa & Convention tercih edilirken, deniz, nehir ve doğa keyfini bir arada sunan Karadeniz kıyısındaki Ağva’da ise Ağva Dachas Cove House bir diğer seçenek. Setur’un, hafta sonunu değerlendirmek isteyenler için önerdiği lokasyonların gecelik 750 liradan başlayan fiyatlar ile büyük bir talep gördüğü belirtiliyor.

Setur ayrıca termal otelleri tercih edenler için de çeşitli tatil paketleri hazırladı.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

YURT DIŞINDA YAKIN ROTALAR GÖZDE

Setur, hafta sonlarını yurt dışında kısa turlarla değerlendirmek isteyenlere özel de tatil paketleri hazırladı. Üç günlük tur seçenekleri sunan Setur, deniz, kum ve güneşe doyamayanlara masmavi denizi ve ünlü dalış noktalarıyla ün yapan Sharm El Sheikh turlarını öneriyor.  Vizesiz gidilebilen Sharm El Sheikh turları 548 dolardan başlıyor.

Yine 399 dolardan başlayan su sporları, gece hayatı ve upuzun plajları ile Kızıldeniz’in incisi Hurgada turları da Setur’un sunduğu bir başka seçenek. Belgrad turları ise kendine has mimari dokusu ve doğası ile öne çıkıyor. Bu turlar özellikle, hafta sonunu kültürle iç içe geçirmek isteyenlere 379 dolardan başlayan fiyat avantajıyla sunuluyor. Adriyatik Denizi kıyısında bulunan en eski yerleşim yeri Karadağ’ın Budva kentine yapılacak 3 günlük keyifli bir seyahatin bedeli ise 499 eurodan başlıyor. Diğer yandan yine geceliği bin 200 liradan başlayan KKTC turları da tatilseverler için oldukça cazip görünüyor.

 

 


Geri Dön