30 / 04 / 2024

İ Tower Bomonti 'de fiyatlar 355 bin dolardan başlıyor!

 İ Tower Bomonti 'de fiyatlar 355 bin dolardan başlıyor!

Firma: Fer Yapı ve Sinpaş GYO

Proje: İTower Bomonti

Şişli-Bomonti’de hayata geçirilen İ Tower projesinin ofisleri 355 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki ofisler 60 metrekareden başlayan alan büyüklüğüne sahip




Fer Yapı ve Sinpaş GYO ortaklığı ile A+ ofis konsepti tasarımı ile inşa edilen İ Tower projesinin satış süreci devam ediyor. Şişli-Bomonti’de yükselen İ Tower 29 kattan meydana gelen tek blok olarak hayata geçirildi.  Ofislerin 60 metrekare, 120 metrekare, 180 metrekare ve 300 metrekare alanlarda tasarlandığı Bomonti İ Tower projesinin mimari tasarımı Tago Mimarlık'tan Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ’a ait. 

 İ Tower Bomonti de fiyatlar 355 bin dolardan başlıyor!  

Minimum ofis fiyatının 355 bin dolardan başladığı Şişli İ Tower Ofis projesinde ofis tutarının yarısı peşinat olarak ödendiğinde kalan tutar için bankalardan kredi kullanılabiliyor.  Projede ofis bedelinin tamamı peşin olarak ödendiği takdirde fiyata indirim uygulanıyor.

 İ Tower Bomonti de fiyatlar 355 bin dolardan başlıyor!  

Bomonti İ Tower ’da hobi salonu, VIP Lounge, back Office, vale parking ve IT hizmetleri, güvenlik, concierge, toplantı odaları ve spor merkezi gibi olanaklar yer alıyor. Proje lokasyon itibariyle Beşiktaş'a 4 dakika, Taksim'e 7 dakika Mecidiyeköy'e 5 dakika, Nişantaşı’na 10 dakika mesafede bulunuyor.


444 9 337 

http://www.itowerbomonti.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön