15 / 05 / 2024

setur marina nerede

setur marina nerede

Setur Marina ile KAYK ve EAYK işbirliğinde düzenlenecek olan “KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Kuşadası Marina Kupası” 31 Ağustos 2014 tarihinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

WAW Holding tarafından Silivri’de yükselecek olan WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. WAW Marina nerede? WAW Marina'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi nerede?

Ön satış dönemi başlayan Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi hastane ve AVM gibi yerlere yakınlığıyla dikkat çekiyor

Siltaş Marina nerede?

Siltaş Yapı imzası ile Pendik'te yükselen, özel mimarisi sayesinde tüm dairelerin deniz manzarasına hakim olduğu Siltaş Marina'da metrekare fiyatları 7 bin 500 TL'den başlıyor..

Marina 24 nerede?

24 Gayrimenkul tarafından inşa edilen Marina 24 projesi Mart 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje 286 konut ve 5 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Peki Marina 24 nerede?

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Deniz İstanbul Yakuplu projesinin Mercan Konakları etabı bugün satışa çıkıyor. Peki, Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Bermen Yapı Marina Plus nerede?

Dairelerin 1+0'dan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildiği Marina Plus Rezidans 3 bloktan oluşuyor. Proje 6 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bermen Yapı Marina Plus nerede?

Ayvalık Alaattin Süberoğlu Hastanesi binası lise mi olacak?

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer başkanlığında yapılan toplantıda Ayvalık Setur Marina’nın halka açılması ve Altoınova Mahallesindeki Alaattin Süberoğlu hastane binasının statüsünün değiştirilerek sağlık meslek lisesine dönüştürülmesi konuları öne çıktı.

Setur Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmette!

Setur Marinas zincirine katılan Gökova Ören Marina, 1 Ekim'de hizmete girecek. Setur Marinaları bu katılımla marina sayısını 11'e, yat bağlama kapasitesini ise 6 bin 58'e çıkardı.

Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmete girecek!

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri olan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı bünyesine kattı. Setur, marina sayısını 11’e, yat bağlama kapasitesini ise 6.058’e çıkardı.

Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükseliyor. Peki Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Setur,Yunanistan’da 3 marina işletecek!

Türkiye'de 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’ın Midilli Adası’nda olmak üzere 11 marina işleten Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor.

setur marina nerede Haberi

setur marina nerede

Kuşadası Yat Kulübü (KAYK) ve Ege Açık Deniz Yat Kulübü (EAYK) işbirliğinde ikinci kez düzenlenecek olan “KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Kuşadası Marina Kupası” 31 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşecek. Deniz, yat ve yelken tutkunlarını buluşturacak olan bu yarış yelkenli polyester  yatlar için Türkiye Yelken Federasyonu tarafından onaylı bir koy içi şamandıra yarışı şeklinde yapılacak. Start saat 11:00’de Kuşadası Gazi Beğendi Parkı açıklarından verilerek aynı günde 2. yarış gerçekleştirilecek. Yarışa 20 teknenin katılması bekleniyor. 

Yelken Sporunu Sevdirmek ve Kuşadası’nın Yatçılık ve Marina Hizmetlerini Tanıtmak Amaçlanıyor

Yarış, yelken sporunun daha geniş kitleler tarafından izlenmesini sağlarken, denizcilere ve yatçılara Kuşadası’ndaki yatçılık ve marina hizmetlerinin de  tanıtılmasını amaçlıyor. Setur Kuşadası Marina ve Kuşadası Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Kuşadası Yat Kulübü tarafından ikinci...