08 / 05 / 2024

Setur Marinaları 2015

Setur Marinaları 2015

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye ’ nin en büyük zinciri konumunda olan Setur Marinaları; Gökova Ören Marina’yı marinalarına ekledi.

Setur Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmette!

Setur Marinas zincirine katılan Gökova Ören Marina, 1 Ekim'de hizmete girecek. Setur Marinaları bu katılımla marina sayısını 11'e, yat bağlama kapasitesini ise 6 bin 58'e çıkardı.

Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmete girecek!

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri olan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı bünyesine kattı. Setur, marina sayısını 11’e, yat bağlama kapasitesini ise 6.058’e çıkardı.

Gökova Ören Marina artık Setur'un!

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye ’ nin en büyük zinciri konumunda olan Setur Marinaları; Gökova Ören Marina’yı marinalarına ekledi.

2015 yılı mavi bayraklı plaj ve marina adayları belirlendi!

Türkiye'nin 2015 yılı Mavi Bayrak ile ödüllendirilecek plaj ve marinaları Kuşadası'nda masaya yatırıldı. Pine Bay Otel'de düzenlenen Ulusal Jüri toplantısında Türkiye'nin 2015 yılı Mavi Bayrak ile ödüllendirilecek plaj ve marinaları belirlendi.

Viaport Marin, Nisan 2015’te açılacak!

Viaport Marin projesinde 5 çıpalı marina konsepti uyarlandı. Projede, unutulmaya yüz tutan balıkçı barınakları yeniden inşa ediliyor. Viaport Marin, Nisan 2015’te İstanbulluların hizmetine açılması planlanıyor

Tuzla Viaport Marin Nisan 2015'te tamamlanacak!

VIA Properties tarafından Tuzla’da deniz üzerine inşa edilecek marina 2015’te tamamlanacak. 650 milyon liralık yatırımla hayata geçecek proje 750 yat kapasiteli olacak. Projede 5 yıldızlı otel, oyun alanları ve ticari birimler de bulunacak...

Viaport Marin görücüye çıktı! Mayıs 2015'te hizmete açılacak!

Via Properties tarafından inşa edilen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi' nin katkılarıyla,Tuzla' da hayat bulan Viaport Marin, Mayıs 2015' te İstanbulluların hizmetine açılacak...

Kartal Metsan Nexus Aralık 2015'te teslim edilecek!

Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14'üncü kata ulaşıldı. Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile inşatı ilerleyen bu karma projede yaşam, 2015 yılı Aralık ayında başlayacak.

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi 2015 Ocak'ta hizmete girecek!

Kuzey Kamu Hastane Birlikleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nin 2015 yılı Ocak ayında hizmete gireceğini ve hastanenin kapasitesini 400'den 660 yatağa çıkarttıklarını söyledi

Sheraton İstanbul Ataşehir 2015 yılında faaliyete geçecek!

Starwood’ un Anadolu Yakası’ ndaki ilk oteli Sheraton İstanbul Ataşehir, 2015 yılında faaliyete geçecek. Sheraton İstabul Ataşehir dinamik yapısıyla şehirde yeni bir buluşma noktası olacak.

Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor!

Metsan İnşaat’ın, lansmanını Kasım ayında yaptığı Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14. kata ulaşıldı. Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor.

Suudi Arabistan kuzey-güney yolcu treni 2015’te hazır olacak!

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad ve ülkenin güneyini kuzey bölgelere bağlayacak yolcu demiryolu hattının 760 milyon dolara mal olacağı bildirildi. Yolcu treni hattının büyük kısmı tamamlandı ve 2015’in başından itibaren kademeli olarak hizmete açılacak..

Autoshow 2015 yılına ertelendi!

Zorlu bir süreçten geçen Türk otomotiv endüstrisinde, Autoshow Fuarı da belirsizlikten nasibini aldı. 31 Ekim'de düzenlenmesi beklenen Autoshow Fuarı, 2015 ilkbahara ertelendi. Kesin tarih ise önümüzdeki günlerde belli olacak...

Setur Marinaları 2015 Haberi

Setur Marinaları 2015

Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya ve Midilli olmak üzere toplam 10 marinası ve 5 binden fazla yat bağlama kapasitesiyle yat tutkunlarının vazgeçilmez durakları arasında yer alan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı da bünyesine katarak marina sayısını 11’e çıkardı. 


Yapımı devam eden Setur Gökova Ören Marina, Mart ayı sonunda tamamlanarak yaz başında tekne kabulüne başlayacak. Charter hizmeti alanlar ve sunanlar için de üs görevi görecek olan Setur Gökova Ören Marina’nın Müdürlüğü’nü marinacılık dünyasının başarılı isimlerinden Can POLAT yürütecek. 


Gökova Körfezi’nin kalbi; Setur Gökova Ören Marina 

Yemyeşil Gökova Körfezi’nde mavi yolculuk yapmak isteyip de vakti kısıtlı olanlar için eşsiz bir mekan olan Setur Gökova Ören Marina, alışılmışın dışında iki ayrı bölüme sahip. Setur Gökova Ören Marina’nın Batı’da yer alan Ören...