28 / 04 / 2024

sevgi limited şirketi

sevgi limited şirketi

Sevgi Grup Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 4 Ocak 2013 tarihinde kuruldu...

Tumay Yapı Peyzaj Madencilik Ve Fidancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tumay Yapı Peyzaj Madencilik Ve Fidancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Yıldız tarafından kuruldu.

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Can Aykut tarafından kuruldu.

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Ekiyor tarafından kuruldu.

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akın Sevgi, Anıl Sevgi ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ölçer tarafından kuruldu.

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Çan tarafından kuruldu.

Mesfen Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesfen Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan, Ömer Faruk Arslan, Sevgi Arslan, Sümeyra Masarifoğlu ve Şüheda Nur Arslan ortaklığında kuruldu.

Psh İnşaat Tasarım Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Psh İnşaat Tasarım Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Sevgi Uzpekar tarafından kuruldu.

Scafıs Kalıp Ve İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scafıs Kalıp Ve İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Sevgi tarafından kuruldu.

3z Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3z Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Karaaslan ve Seyit Tınaz Can Önder ortaklığında kuruldu.

Staras Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Staras Turizm Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Avci tarafından kuruldu.

Özsev Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsev Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sevgi tarafından kuruldu.

Aas Sevgiler Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aas Sevgiler Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Akın Sevgi, Anıl Sevgi ve Seyit İstek ortaklığında kuruldu.

sevgi limited şirketi Haberi

sevgi limited şirketi

Sevgi Grup Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, inşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor. Şirket 2017 yılında...