25 / 07 / 2024

Sevgi Molva biyografi

Sevgi Molva biyografi

Mimar Sevgi Molva kimdir? Mimar Sevgi Molva, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sevgi Molva, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Sevgi Molva...

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ölçer tarafından kuruldu.

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Molva İnşaat Metal Hırdavat Ve Demir Çelik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molva İnşaat Metal Hırdavat Ve Demir Çelik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Gökmen tarafından kuruldu.

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldız ve Aydın Tanrısever tarafından kuruldu.

Diyarbakır Sevgi Evi Sitesi için bina tahsisine iptal kararı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine görevlendirme yapılan dönemde alınan, belediyeye ait bir binanın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne "Sevgi Evi Sitesi" kurulması için tahsisi kararı iptal edildi

ENKA'nın acı günü! Sevgi Gerçek vefat etti!

ENKA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Gerçek'in annesi Sevgi Gerçek vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Çimtaş taziye ilanı yayınladı.

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi 7.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Raufbey Mahallesi'nde yer alan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi icradan satılıyor. Satışa konu olan hastane için 7 milyon 850 bin TL bedel isteniyor. 

Bayrampaşa Sevgi Kafe açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi’nin engelli gençlere istihdam sağlamak ve onları sosyal hayata atapte etmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Sevgi Kafe’ Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da katılımıyla açıldı.

Sevgi Hastanesi'nden Bandırmaya yeni yatırım!

Sevgi Hastanesi Bandırma’ya yapmayı planladığı yatırım öncesi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret ederek yatırımla ilgili bilgi verdiler.

Tarsus Bahçe Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi’nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can’ın mahalle sakinleri ve çocuklar etrafında sevgi çemberi oluşturdular.

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Engin imzasıyla kuruldu.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Yeni bir biyografi, tam on yıl evvel 5 Kasım’da kaybettiğimiz siyasi lideri, zaferleri ve yenilgileriyle tartışmaya açıyor. Ayrıca küllenmekte olan bir konuyu da hatırlatıyor: Ecevit’in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Sevgi Molva biyografi Haberi

Sevgi Molva biyografi

Sevgi Molva kimdir?

Sevgi Molva 1956 yılında Elazığ'da doğdu. ADMMA- Ankara Mimarlık ve Mühendislik Akademisi, Mimarlık Bölümü'nden 1978'de mezun oldu. 


Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Kültür ve Turizm Bakanlığı Bölge Müdürlüğü, Röleve ve Anıtlar Müdürlüğü'nde toplam 7 yıl çalıştıktan sonra memuriyetten ayrıldı. 


Bir süre de özel mimarlık büroları deneyiminden sonra, 1992'de açtığı kendi bürosu Çatı Mimarlık, Dekorasyon'da çalışmalarını sürdürmektedir. 


Mimarlar Odası'nda Ege Mimarlık dergisinin çıkarılmasında öncülük etti, 13 yıl sanat sayfasını hazırladı. Bu dönem Genel Sekreterliğini yürüttüğü İzmir Serbest Mimarlar Derneği'ni (İzmir SMD) 2004 yılında bir grup arkadaşıyla beraber kurdu. Çeşitli dergi ve gazetelerde kent, çevre üzerine yazılar yazdı ve bu konularda yerel kanallarda programlar hazırlayıp sundu. 2009'da yerel seçimlerde seçildiği İzmir Karşıyaka Belediye Meclis Üyeliğini...