24 / 05 / 2024

sevgi parkı

sevgi parkı

Şişli Belediyesi ile 118-T Lions Yönetim Çevresi Federasyonu' nun engelli ve engelsiz çocukların bir arada oynayabilmeleri için yapmayı planladıkları Sevgi Parkı' nın temelleri bugün atıldı...

Muharrem İnce: Kira yardımı kesilmeyecek!

Hatay'ın Defne ilçesindeki Sevgi Parkı'nda gerçekleştirdiği mitinginde halka hitap eden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, yoksullara kira yardımı, engelli bakımı ve fakir muhtaç yardımının asla kesilmeyeceğine dair vatandaşlara söz verdi.

Mersin Musa Eroğlu Sevgi Parkı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mut Belediyesi tarafından yaptırılan 54 bin 977 metrekare alana sahip Musa Eroğlu Sevgi Parkı’nın açılış törenine katıldı.

Hatay Sevgi Parkı yenileniyor!

Uğradığı sel felaketinin ardından uzun yıllar atıl durumda kalan Sevgi Parkı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığında görevli peyzaj mimarlarının hazırladığı yenileme projesi ile adeta yeniden doğacak.

Adana Karalar'da 16 ayda 18 park hizmete girdi!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, görevdeki 16. ayında 18. çocuk parkını hizmete açtı. Başkan Karalar’a Mahalle Muhtarı Saniye Çelik ve mahalleli büyük ilgi ve sevgi gösterdi.

Ayazağa Sevgi Parkı açıldı!

Ayazağa Sevgi Parkı açıldı. Şişli Belediyesi, engelli ve engelsiz çocukları bir araya getirecek ve birbirleriyle iletişim kurmalarını sağlayacak Sevgi Parkı’nın açılışını 23 Nisan 2014’de gerçekleştirdi.

Ereğli'deki liman başkanlığı yerine 'Sevgi Parkı' yapılacak!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Liman Başkanlığı'na ait binayı satın alan Ereğli Belediyesi, binanın bulunduğu alana sevgi parkı kurmak için çalışmalarına başladı. Başkan Posbıyık, sevgi parkı hakkında açıklamalarda bulundu...

Aktiva Park, yeni tesisini bu yıl Akhisar OSB'de hayata geçirecek!

Sektörde 15 yıllık tecrübeleri olduğunu dile getiren Aktiva Park Ekipmanları sahibi Sevgi Gündoğdu, "Yelpazemizde banklar, çöp kovaları, saksılar, piknik masal an, oyun parkları, ahşap aydınlatma sistemleri gibi ürünler var" dedi

Urla'ya Gezi Parkı inşa edilecek!

Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, yaptığı açıklamada insanlığın barış, sevgi, kardeşlik ve iyi niyetle yoğrulmuş bir geleceğe mazhar olacağına inandıklarını ve yapacakları parkın, bu duyguların bir sembolü olmasını istediklerini belirtti.

Engelli çocuklar için Sevgi Parkı'nın temeli atıldı!

Şişli Belediyesi ile 118-T Lions Yönetim Çevresi Federasyonu' nun engelli ve engelsiz çocukların bir arada oynayabilmeleri için yapmayı planladıkları Sevgi Parkı' nın temelleri bugün atıldı...

Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı resmen açıldı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV) Şanlıurfa'da kurulan Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı'nın resmi açılışı Koç Ailesi, Koç Holding ve TEGV üst düzey yöneticilerinin katılımı ile 5 Nisan 2011 tarihinde düzenlenen tören ile gerçekleşti

Uplife Park'ta 131 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Uplife Park'ta fiyatlar 131 bin TL'den başlayıp, 240 bin 900 TL'ye yükseliyor.

Beta Park'ta 300 bin TL'ye! Hemen teslim!

Beta Yapı tarafından Ümraniye'da inşa edilen Beta Park'ta fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Orion Park'ta 609 TL taksitle!

Esenyurt'ta inşa edilen Orion Park'ta konutların fiyatı 89 bin 500 TL ile 187 bin TL arasında değişiyor.

sevgi parkı Haberi

sevgi parkı


Şişli Belediyesi ile 118-T Lions Yönetim Çevresi Federasyonu, engelli ve engelsiz çocukların ön yargılardan uzak şekilde bir arada oynayabilmeleri için ortak bir projeye imza attılar. “Sevgi Parkı” olarak adlandırılan oyun parkının temel atma törenine Şişli Belediye Başkan Yardımcıları Monik İpekel ve Vasken Cemil Barın ile Lions Uluslararası Başkanı Berry Palmer katıldı.


Ayazağa’da 1725 metrekarelik bir alan tahsis edilerek yapılması planlanan Sevgi Parkı  çevre bölgedeki engelli çocukların engelsiz çocuklarla ön yargıdan uzak bir şekilde beraber oynamaları için uygun şartlar taşıyacak.


Şişli Belediye Başkan Yardımcıları Monik İpekel ve Vasken Cemil Barın ile Lions Uluslararası Başkanı Berry Palmer’ın katılımlarıyla temeli atılan “Sevgi Parkı”, engelli olan ve engelli olmayan çocukların bir arada oynaması için özel olarak tasarlanan kum havuzlarından, spor ekipmanlarından, salıncaklardan, oyun gruplarından ve...