05 / 05 / 2024

Sevinç Erdinç yapı merkez inşaat taziye

Sevinç Erdinç yapı merkez inşaat taziye

Yapı Merkezi İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun Kayınvalidesi Sevinç Erdinç, vefat etti.

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Erdin Özel yurt dışında mı okuldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdin Özel ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Maaşlara yüzde 85 oranında zam yapıldı... Maaşlar hakkında flaş gelişme

Tunceli'de belediye ile sendika arasında imzalanan anlaşma sonucunda en düşük işçi maaşlarına yüzde 85 oranında zam yapıldı. Haber belediye işçileri ve aileleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

ASKİ’den peş peşe gelen su faturası müjdesi! Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak!

ASKİ abonelerini ilgilendiren yapılandırma müjdesi verilirken, son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023 olduğu belirtildi. Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak! İşte ASKİ abonelerine ilişkin alınan yeni karar…

Yapı Kredi’den emeklilere müjde! Emekli promosyonu güncellendi! Hemen bakın!

Yapı Kredi'den nefes aldıran promosyon haberi geldi. Emeklilere müjdeli haberi duyunca sevinçten havaya uçtu. Şubat ayı emekli promosyonu güncellendi. İşte detaylar…

Binlerce kişi sevinçten havalara uçacak! O çalışanların maaşına ek zam yapıldı!

Geçtiğimiz günlerde, Hava-İş Sendikası ile mzalanan ek protokol gereğince, 27. Dönem Toplu İş Sözleşmesi kapsamında maaşlarına yüzde 16,4 oranında zam yapılan Türk Hava Yolları (THY) çalışanlarına bir zam müjdesi daha geldi.

 Kiracılar sevinçten havalara uçuyor!Artık ev sahipleri kiraya istedikleri gibi zam yapamayacak!Yap-Kirala modeli nedir?

GYODER’den konutta kiraları düşürerek kiracıların nefes almasını ve fırsatçıların engellenmesini sağlayacak büyük hamle geliyor. GYODER, Yap-Kirala sistemini önerdi. İşte detaylar...

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da  bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sevinç ve Şakir Kurt ortaklığında kuruldu.

Dtreu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dtreu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berrin Özsoy, Erdinç Özsoy ve Emre Uslu ortaklığında kuruldu.

Hayal Desıgn Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Hayal Desıgn Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdinç Eryüksel tarafından kuruldu.

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdinç Zıplı tarafından kuruldu.

Osmaniye'ye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi yapılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Tüysüz Belde’sinde yapımına başlanan Osmaniye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi arazisinde incelemelerde bulundu. 

Sevinç Yapı İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevinç Yapı İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Sevinç tarafından kuruldu.

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Özkara ve Hatice Özkara ortaklığında kuruldu.

Sevinç Erdinç yapı merkez inşaat taziye Haberi

Sevinç Erdinç yapı merkez inşaat taziye

Yapı Merkez Holding A.Ş. Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyesi Ülkü ve Ersin Arıoğlu'nun dünürü, Yapı Merkezi İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun Kayınvalidesi Sevinç Erdinç, vefat etti.

Yapı Merkez ailesi taziye ilanı yayınladı. İlan metninde şu ifadeler kullandı:
''Yapı Merkezi İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun Kayınvalidesi Sevinç Erdinç'i 4 Kasım 2020 tarihinde kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz''

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...