04 / 05 / 2024

Sevinç Meşenin evine hırsız mı girdi

Sevinç Meşenin evine hırsız mı girdi

Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinde oynayan 2013 Miss Model Türkiye ve Miss Model Avrupa Birincisi Sevinç Meşe'nin evine hırsız girdi.

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Sinem Kobal evine atölye kurdu!

Evine atölye kuran oyuncu Sinem Kobal, eski eşyaları çöpe atmayıp geri dönüşüme kazandırıyor.

Sevinç Meşe'nin evine hırsız girdi!

Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinde oynayan 2013 Miss Model Türkiye ve Miss Model Avrupa Birincisi Sevinç Meşe'nin evine hırsız girdi.

Pelin Karahan evine kış bahçesi yaptırdı!

Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ve oğluyla yaşadığı evine kış bahçesi yaptırdı. Güzel oyuncu, bahçenin yeni halini Instagram sayfasından paylaştı.

İznik Barajı ile 2070 yılına kadar içme suyu ihtiyacı karşılanacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek İznik Barajı ile ilçenin 2070 yılına kadar içme suyu ihtiyacı karşılanacak.

İzmir Torbalı'daki binalar modern bir görünüme kavuşuyor!

Torbalı'da hızla yükselen binalar ilçenin mimari yapısına yön veriyor. İnşaatçıların yaptığı birbirinden güzel binalar ile Torbalı her geçen gün daha da modern bir görünüme kavuşuyor.

Gaziosmanpaşa`nın kaldırımları estetik görünüme kavuşuyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin asfalt ve kaldırımlarını yenileme çalışmalarını ara vermeden tüm hızıyla sürdürüyor. Daha önce asfalt çalışması yapılan Göçmenler Sokak’ın kaldırımları da estetik bir görünüme kavuşturarak yenilendi.

Loda Mobilya Kaki Yatak Odası ile sonbahar esintisi odanızda!

aki Yatak Odası vazgeçilmez bir tasarım. Bu sonbaharın tatlı esintisini odalarınıza taşıyacak olan Loda mobilya, beyazın ve meşenin hafifletici ahenginden ilham alarak tasarladığı Kaki Yatak Odası ile sizlere şık bir koleksiyon ürünü sunuyor.

Çeşme'de yerli turist bereketi!

Çeşme'de görülmesinin turizme olumsuz bir etki yapmayacağını söyleyen Demir, ilçenin popüler olması nedeniyle sürekli gündeme geldiğimi belirtti.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüme hız verilmeli!

İzmir Ticaret Odası'nın hazırladığı, "İzmir İli İlçelerinin Sorunları, Çözüm Önerileri ve Yatırım Olanakları Raporu'nda Karabağlar'da kentsel dönüşüme hız verilmesi istenirken, ilçenin mobilya ticaretinde üs haline getirilmesi önerildi.

Keşan Erikli ve Mecidiye'ye içme suyu geliyor!

Erikli Köyü Muhtarı Ercan Yıldız, DSİ ve Keşan Belediyesi işbirliğinde yapılan protokolle Erikli ve Mecidiye sahillerine içme suyu ulaştırılacak olmasını sevinçle karşıladıklarını belirterek, süreçle ilgili gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

Sakarya Mahmudiye Seydisuyu Deresi modern görünüme kavuştu!

Mahmudiye’de yıllardır kaderine terk edilen ve ilçenin en büyük sorunu haline gelen Seydisuyu Deresi’nin son hali görenleri sevindirdi. Dere, sadece bir yılda güzel bir görünüme kavuştu.

Gaziosmanpaşa'nın 3.9 milyon metrekaresi kentsel dönüşüme girecek!

12 milyon metrekarelik Gaziosmanpaşa’nın 3.9 milyon metrekaresi kentsel dönüşüme girecek. Buna göre, ilçenin üçte biri yıkılıp yapılacak. Türkiye’deki en büyük yenileme olacak.

Sevinç Meşenin evine hırsız mı girdi Haberi

Sevinç Meşenin evine hırsız mı girdi


2013 Miss Model Türkiye ve Miss Model Avrupa Birincisi Sevinç Meşe'nin evine hırsız girdi. Posta gazetesinde yer alan habere göre, en son 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinde karşımıza çıkan Sevinç Meşe, Instastory'deki son paylaşımıyla sevenlerini korkuttu.

''SOYULDUM''

Bir sokak kamerası görüntüsü paylaşan Meşe, bunun üzerine ''Adam babasının evine giriyor sanki, soyuldum'' notunu...