29 / 04 / 2024

Dinar Dere Mahallesi'nde kentsel dönüşüme ihtiyaç büyük!

Dinar Dere Mahallesi'nde kentsel dönüşüme ihtiyaç büyük!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Koksal, Dinar Dere Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçenin en geri bırakılmış mahallesi olduğunu gözlemlediğini belirten Koksal, acilen mahallede kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu bildirdi.



CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Koksal, Dinar ilçesine bağlı Dere Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Koksal, mahallenin tamamını gezerek yardıma muhtaç kişileri yerinde tespit etti. 


Dere Mahallesi'nin ilçenin en geri bırakılmış mahallesi olduğunu gözlemlediğini belirten Koksal, acilen mahallede kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu bildirdi. Koksal, vatandaşların yıkılmak üzere olan 70 yıllık evlerden bir an önce kurtulması gerektiğini dile getirdi. Beraberindekilerle mahallenin caddelerini tek tek dolaşıp bazı evleri ziyaret eden Koksal, bir barakada yaşayan yaşlı bir kadını da ziyaret etti. Koksal, yaşlı teyzenin acilen bakım evine alınması gerektiğini, yetkililerin bu konuyla ilgilenmesini beklediğini söyledi. 


Afyon Kurtuluş Gazetesi


Geri Dön