05 / 05 / 2024

Şevket Aşçı Turizm Fakültesi açıldı mı

Şevket Aşçı Turizm Fakültesi açıldı mı

"Şevket Aşçı Turizm Fakültesi bizim için son derece değerli bir bağıştır" diyen Hasan Kaya Aşçı, fakültenin önce vatana ve millete, sonrasında da Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne ve öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

Mars Doğa Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Doğa Turizm Anonim Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Sarıbacak tarafından kuruldu.

Gedikpaşa Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Gedikpaşa Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Özbay tarafından kuruldu.

Bozağa Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozağa Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Ergincan ve Sidar Şin ortaklığında kuruldu.

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanzade Aslan tarafından kuruldu.

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sarıkaya tarafından kuruldu.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 1 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Anamohammad Gharehdashlı, Ehsan Zandı, İbrahim Halil Satıcı ve Yaşar Özbey ortaklığında kuruldu.

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Başboğa ve Velat   Başboğa ortaklığında kuruldu. 

Şevket Aşçı Turizm Fakültesi açıldı mı Haberi

Şevket Aşçı Turizm Fakültesi açıldı mı


ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Kaya Aşçı, ASTAŞ Holding Proje Sorumlusu Mimar Numan Kaya ile birlikte Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan'ı makamında ziyaret etti. 


Aşçı ailesi tarafından yaptırılan turizm faktültesiyle ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan ikili, fakülte binasının açılış tarihini kararlaştırdı. "Şevket Aşçı Turizm Fakültesi bizim için son derece değerli bir bağıştır" diyen Hasan Kaya Aşçı, fakültenin önce vatana ve millete, sonrasında da Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne ve öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiklerini söyledi. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildiren Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, turizm sektörünün Türkiye'nin önemli sektörlerinden biri olduğunu belirterek, OMÜ Turizm Fakültesinin Karadeniz Bölgesinde önemli bir açığı kapatacağına dikkat çekti. Rektör Akan, "Ondokuz Mayıs Üniversitesi Turizm Fakültesi çok büyük bir eğitim yatırımıdır, hayırsever Aşçı ailesine bu vesileyle...