05 / 05 / 2024

Şevket Mocan

Şevket Mocan

1994 yılında hissedarları arasında paylaşılamayan ve izale-i şuyu yoluyla açık artırmaya çıkartılan Şevket Mocan Yalısı 45 bin 346 adet altın parasına, 115 milyar liraya satılmış.

1994 yılında Pembe Yalı yeni sahibini bekliyormuş!

1994 yılında Kuzguncuk'taki Pembe Yalı, nam-ı diğer Mocan Yalısı ya da Fethi Paşa Yalısı yeni sahibini bekliyormuş. Tarihi yalı, 2. Sulh Hukuk Satış Müdürlüğü tarafından satılacakmış.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Panik havası daha da güçlenecek diyen ekonomist Şevket Sayılgan doların nerede duracağını açıkladı

Dolar/TL 14 gün sonra yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Cumhuriyet TV'de konuşan ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, yıl sonu için dolar/TL kuru tahminini canlı yayında paylaştı.

Şevket Batumoğlu vefat etti!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. Mali ve İdari İşler eski Müdürü Şevket Batumoğlu hayatını kaybetti.

Şevket Sabancı kimdir?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı kimdir? Şevket Sabancı hangi görevlerde bulundu?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

Yüksek Mimar Şevket Uğurluer vefat etti! 

Yüksek Mimar Şevket Uğurluer, 81 yaşında hayata gözlerini yumdu.  Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Şevket Can: Tarsus'ta 20 milyonluk kamulaştırma yaptık!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptığı açıklamada 3 yıl boyunca 20 milyonluk kamulaştırma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi'yle değerlenecek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptığı açıklamada Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma çalışmaları ile Tarsus'u cazibe merkezi yapacaklarını söyledi.

ESN Esenler Yapı İnşaat İstanbul'da konut yapacak!

ESN Esenler Yapı İnşaat ENS Twin Tovvers'ı inşa ediyor. ESN Esenler Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Demir, Elazığ'dan sonra İstanbul'da konut projesi inşa edeceğini belirtti.

Rimasas İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rimasas İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aziz Dede, Ramazan Dede, Şban İnce ve Şevket Gündoğdu ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şevket Çoruh, Kadıköy'de 17 milyon TL'ye tiyatro salonu açıyor!

Ünlü Oyuncu Şevket Çoruh, Kadıköy'de Baba Sahne adında tiyatro salonu açıyor. Çoruh, 7 klasik otomobilini, 3 evini satıp 7 milyon TL kredi çektiği sahne için toplam 17 milyon TL yatırım yaptı.

Şevket Çoruh evlerini satıp tiyatroya yatırdı!

Şevket Çoruh’un tiyatro aşkı pahalıya patladı! Ünlü oyuncunun 17 milyon TL’ye mal olan Baba Sahne için 7 klasik otomobilini, 3 evini satıp 7 milyon TL kredi çektiği ortaya çıktı.

Tarsus'ta 5 mahallede 92 bin 222 metrekarelik yol yenilendi!

Mersin Tarsus'ta mahalleye dönüştürülen bölgelerde parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Şevket Can, 2015-2016 yılı içerisinde 92 bin 222 metrekare parke taşı döşediklerini ifade etti.

Şevket Mocan Haberi

Şevket Mocan



DÜNYACA ÜNLÜ 1700 metrekare bahçe içinde 610 metrekareye inşa edilen Mocan Yalısı, iç ve dış mimarisi, eşi bulunmaz antika eşyaları ile dünya literatürüne de geçmiş. 2 katlı yalının, 3 salonu ve 18 yatak odası var.


Şevket Mocan Yalısı 115 milyara satıldı


HİSSEDARLARI arasında paylaşılamayan ve izale-i şuyu kararıyla açık artırmaya çıkartılan Üsküdar'daki görkemli Şevket Mocan Yalısı, 115 milyar liraya satıldı. 53 milyar 781 milyon 500 bin lira bedel biçilen yalıyı, hissedarlardan Ayşe Şemsinur Baştımar aldı.


Üsküdar ile Kuzguncuk arasında bulunan ve Fethi Ahmet Paşa Yalısı tarafından yaptırılan yalının açık artırması, kıran kırana çekişmeye sahne oldu. Halen yalıda oturan Ayşe Baştımar'a avukatı...