02 / 05 / 2024

Seyahat acenteleri

Seyahat acenteleri

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.

Bursa'nın tanıtımı için 200'ü aşkın seyahat acentesi toplanacak!

200'ü aşkın seyahat acentesi Bursa'nın tanıtımı için bir araya gelecek. Turizm sektörüne yönelik hizmet veren havayolu şirketleri, oteller ve seyahat acenteleri ile on-line işlem yapan kurum yöneticileri, 5 Aralık'ta Bursa'da toplanacak.

Bakanlıktan yetki belgesi almış 7 bin seyahat acentasına tek tuşla ulaşılabilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, insanların ucuz tatil umuduyla dolandırıldığı kaçak seyahat acentecilik faaliyetlerine geçit vermemek için Bakanlıktan belgeli acente bilgilerini kamuoyuna açıyor.7 bin seyahat acentasına tek tuşla ulaşabilecek...

Tatilcinin ramazandaki rotası yurt dışı!

Ramazan ayı nedeniyle deniz, güneş, kum üçlemesinden başka alternatiflere yönelen tatilciler, yurt dışı turlarını tercih ediyor

Kredi kartı kullananlar dikkat! BBDK yasakladı: O harcamalara taksit yapılamayacak

Son dakika haberine göre; Artık kredi kartıyla havayolu, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurtdışı harcamalara taksit yapılamayacak.

Aisia Turizm Seyahat Acenteleri Limited Şirketi kuruldu!

Aisia Turizm Seyahat Acenteleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Işıklar tarafından kuruldu. 

Baydu Turizm Seyahat Acenteleri Otelcilik Ve İnş.Gıda Oto.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baydu Turizm Seyahat Acenteleri Otelcilik Ve İnş.Gıda Oto.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Baydu ve Rıdvan Seven ortaklığında kuruldu.

TURSAB Şanlıurfa'da otel yapımına başladı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Şanlıurfa Göbeklitepe’de yeni bir otel yapımına başladıklarını açıkladı. Bağlıkaya, "2019'da 1 milyona yakın turist bekliyoruz'' diye konuştu.

Katarlılar, Türkiye'den emlak alıyor!

Bu yaz Katarlıların Türkiye'ye yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Hüseyin Kırk, sadece turizm amaçlı değil emlak satın almak ve yatırım yapmak için gelenlerin de hayli çok olduğunu belirtti...

Alanya Teleferik Projesi tanıtıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisi, Alanya Kalesi ve Ehmedek Kapısı arasında inşaatına başlanan Teleferik Projesi hakkında Seyahat Acenteleri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Murat Çavga: Trabzon'a fuar ve kongre merkezi yapılmalı!

Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Murat Çavga, "Trabzon'da kış aylarında turizm hareketliliği sağlayacak fuar ve kongre çalışmalarının yapılabilmesi için en az 3-4 salonu olan bir fuar ve kongre merkezine ihtiyacımız var." dedi.

Diyarbakır'daki Ziya Gökalp Müzesi restore edildi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) arasında imzalanan protokol kapsamındaki çalışmalar sonucunda, Ziya Gökalp Mahallesi Gökalp Sokak'ta bulunan 2 katlı müze restore edildi.

Giresun turizmin gözdesi olacak!

Kısa adı TURSAB olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Giresun’da yaşanan turizm hareketliliğini mercek altına aldı. Bölge Başkanı Suat Gürkök, Giresun Valisi Hasan Karahan’ı makamında kabul etti.

İran ambargosunun kalkması Alanya'ya yarayacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, Avrupa ve NATO ile ilişkilerden dolayı İran'a ambargo konulduğunu, ilişkilerin düzelmesinden dolayı ambargoların kalkmasını olumlu bulduğunu söyledi.

Adana otel yatırımına doydu!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Adana'daki otel yatırımları ihtiyacın üzerinde!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Adana'da otel yatırımları kentin ihtiyacının çok üzerine çıktı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Seyahat acenteleri Haberi

Seyahat acenteleri


Turizm sektöründe yaz aylarında yaşanan hareketlilik anık kış sezonuna da yansırken, erken rezervasyon İndirimleri turizm sektörünü canlandırıyor. 


Özellikle kış sezonunda yurt dışı seyahatlerini tercih edenler için farklı rotalarda birçok özel konaklama seçeneği sunuluyor. Türkiye'nin İnanç turizminde tanınan ismi Şiar Turizm de yurt dışı turlarında erken rezervasyon İndirimleriyle seyahat severlere birçok indirimli fırsat sunuyor. 


Şiar Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet AH Menteşe konuyla ilgili olarak şunları dile getiriyor; "Turizm sektörü Türkiye'de genellikle yaz aylarında yükselişte oluyor. Dolayısıyla da sektör rakamlarının yazın artışa geçtiği görülürken; kış aylarında bu rakamlar yaz aylarına göre azalıyor. Bunun önüne geçebilmek İçin de erken rezervasyon indirimlerinin kış ayları için de sunulması gerekiyor. 

2014 yılı İçinde 2015 kış ayına rezervasyon yaptıran birçok misafirimiz kış tatillerinde İstedikleri yerlere uygun fiyatlara...