03 / 05 / 2024

Seydişehir belediyesi

Seydişehir belediyesi

Seydişehir Belediyesi daha yeşil bir Seydişehir için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Devlet Hastanesi yanı, okullar bölgesinde 15 bin metrekare alanda devam eden park çalışmalarını yerinde inceledi.

Seydişehir Belediyesi ile Selçukgaz arasında protokol imzalandı!

Seydişehir Belediyesi ile Selçukgaz arasında doğalgaz protokolü imzalandı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, makamında düzenlenen imza töreninde, Karakavak, Aktaş, Stat, Ilıca, Toki ve Değirmenci mahallelerinde 1 Nisan'dan itibaren doğalgaz çalışmalarının ba

Seydişehir'de belediyenin arsa satışına tepki geldi!

Seydişehir Alaylar 2 Mahailesi. 804 Sokak. Innak sitesi karşısında bulunan arsanın belediye tarafından satılarak apartman yapılması, sokak sakinleri tarafından tepkiyle karşılandı...

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

Konya Seydişehir'e 5 yılda 153 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’e kazandırılan yatırımları inceleyerek geçtiğimiz son 5 yılda Seydişehir’e 153 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Konya Seydişehir’e KOMEK binası yapılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’de yeni bir yatırıma imza atılıyor. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KOMEK binasının inşaatında incelemelerde bulundu. 

Seydişehir'de metruk binalar yıkılıyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kalan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımı devam ediyor.

Seydişehir'de imar revizyon toplantısı yapıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Seydişehir'de imar revizyon toplantısı düzenledi.Kaynak: Seydişehir'de imar revizyon toplantısı düzenledi.

Seydişehir'de otopark çalışmaları başladı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, eski cezaevinin yıkıldığı alana yapılacak olan otopark için çalışmalar başladı.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Konya Seydişehir'de yıkım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından Seyyit Harun Veli Camii ve Kentsel Tasarım Projesi start aldı. Çarşı meydanında bulunan dükkan ve iş yerleri yıkıldı.

Konya Seydişehir'e 8,4 milyonluk yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Seydişehir'de yer alan 3 ana caddede altyapı ve düzenleme çalışması için 8.4 milyon lira harcadı.

Konya Seydişehir'e 8.4 milyon TL'lik cadde yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir'de 3 ana caddede altyapı ve düzenlemesi gerçekleştirdi. Proje için 8.4 milyon lira harcandı.

Seydişehir'de imar revizyonu toplantısı yapıldı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından İmar Planında yapılan yeni düzenlemeleri kapsayan imar revizyonu ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Seydişehir’de imar revizyon çalışmalarına hız verildi!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçede imar revizyon çalışmaların hız verdi. Seydişehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında Yenicami ve Sofuhane Mahallelerinde yapılaşmanın durdurulması kararı almıştı

Seydişehir Kızılcalar Mahallesi'nin tapu sorunu çözüldü!

Seydişehir Belediyesi, Kızılcalar Mahallesi'nde bulunan vatandaşların 50 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Seydişehir belediyesi Haberi

Seydişehir belediyesi

Başkan Mehmet Tutal, vatandaşların yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve ilçeye yeşil alan kazandırılması için Seydişehir Devlet Hastanesi ve okullar bölgesinin bulunduğu alana yeni park alanları kazandırdıklarını söyledi. Vatandaşların rahatça gidip oturabilecekleri park alanları kazandırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Tutal, “Seydişehir merkez ve mahallerinde park yapım çalışmalarımız devam ediyor. 15 bin metrekare alanı olan parkımızda 2 bin 500 süs bitkisi parkı güzelleştirecek. Bu parkımız okullar bölgesinde öğrencilerimizin deşarj olabileceği bir bölge olacak. İlçe Devlet Hastanemize tedavi için gelen vatandaşlarımızın ferah bir ortamda oturabileceği güzel bir mekan hazırlanıyor. Parkımızın Seydişehirli hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Konya...