15 / 05 / 2024

Seyfi Dingil özgeçmiş

Seyfi Dingil özgeçmiş

Hatay İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kimdir? Seyfi Dingil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Seyfi Dingil, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

İskenderun Numune Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına yeni modern yeşil alanlar oluşturduklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk ile birlikte Numune Mahallesi parkının bakım, onarım, düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun Yunus Emre Parkı yenileniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yunus Emre Mahallesinde bulunan parkın yenileme işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti

İskenderun'daki metruk binalar yıkılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentte bulunan metruk binaların yıkımına devam ettiklerini belirtti. Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kapsamda, her gün bölge taramaları ve vatandaş şikâyetlerini değerlendirip, yasal zemin çerçevesinde metruk yapıların tespitini gerçekleş

İskenderun Denizciler'de asfalt çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da önemli hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Denizciler’de yapımı devam eden sıcak asfalt kaplama ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inledi.

Havuzlu Çarşı projesi İskenderun'un kalbi olacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehir merkezini daha modern hale getireceklerini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, doktorlar caddesinde ve havuzlu çarşıda devam eden çalışmaları bölgedeki esnaflarla birlikte inceledi.

İskenderun Orhantepe'ye çok amaçlı pazar yapılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Orhantepeye çok amaçlı semt pazarının yapılmakta olduğunu belirtti.

İskenderun Devlet Hastanesi'nin çevresi düzenleniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, devlet hastanesinin çevresinde düzenleneme çalışması yaptıklarını belirtti.

İskenderun Nüfus Müdürlüğü binası restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Valisi Sayın Erdal Ata,İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile birlikte Vali Ata, İlçe Nüfus Müdürlüğü Binası’nın restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı yapıldı!

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Başkanlığında toplandı.

Havuzlu Çarşı projesi İskenderun'a prestij katacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, havuzlu çarşının yapılacak olan düzenleme ve iyileştirme çalışmaları ile modern ve daha güzel hale geleceğini belirtti.

İskenderun Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Başkanlığında toplandı.

Seyfi Dingil özgeçmiş Haberi

Seyfi Dingil özgeçmiş

Seyfi Dingil kimdir?

Seyfi Dingil, 1952 Yılında İskenderun’ da doğdu. İlk,Orta ve Lise tahsilini İskenderun’da tamamlayan Seyfi Dingil, 1976 Yılında Bursa Uludağ Üniversitesi, İktisat Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 

1978 yılında askerliğini Balıkesir Bandırma’da Asteğmen olarak yaptı. 1978 yılından bu yana devam etmekte olan siyasi hayatında, Ak Parti İskenderun İlçe Yönetim Kurulu Üyelikleri ile İskenderun Belediye Meclis üyelikleri yapmıştır. 


Tüm bunların yanında İskenderun’da birçok Sivil Toplum Kuruluşunda kurucu üyelik yaptığı gibi yönetim kurulu üyeliklerinde de yer almıştır.


Askerlik sonrası atıldığı ticari hayatında 1976 yılından bu yana Özel bir otobüs şirketinin İskenderun temsilciliğini yapmaktadır. Orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.


Seyfi Dingil, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Seyfi Dingil'in mesajı:

“Acıların, hüzünlerin, mutluluk ve sevinçlerin birlik, beraberlik ve huzur içinde yaşandığı bir yılı daha geride bırakırken, ülkemiz...