02 / 05 / 2024

Seyfi Dingil projeleri

Seyfi Dingil projeleri

İskenderun’un geleceğinin yeniden şekillenmesi konularında fikir almak ve yapılan ve yapılacak olan projeleri paylaşmak amacıyla toplantı düzenlendiğini belirten Başkan Seyfi Dingil, “Artık yeni bir İskenderun olacak" dedi

Seyfi Dingil: İskenderun'un çehresi değişecek!

Seyfi Dingil, şehirde artık Yeni İskenderun döneminin başlayacağını söyledi. Hatay'ın iskenderun İlçesi Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Seyfi Dingil: İskenderun'un çehresini değiştireceğiz!

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun'un çehresini değiştirecek başlıca projelerini anlattı. Dingil, yeni projeleri hızla teker teker hayata geçireceklerini ve Yeni İskenderun dönemini başlatacaklarını dile getirdi.

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi'nin tamamlandığını söyledi.

İskenderun Sahil Cami bugün açılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Nihal Atakaş Camiinin (Sahil Camii) bugün ibadete açılacağını söyledi.

Çelik-İş Sendikası'nın metruk binası yıkıldı!

İskenderun’da doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık veren metruk binaların yıkımına devam edenİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Süleymaniye eski çelik-iş sendikasının metruk binasının yıkım çalışmalarını denetledi.

İskenderun TOKİ projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gültepe Mahallesi üst kısmında inşa edilmekte olan TOKİ inşaat alanında incelemeler yaptı.

İskenderun eski adliye sarayı restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada, eski adliye sarayında restorasyon çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Hatay İskenderun'da riskli binalar yıkıldı!

Hatay İskenderun'da risk taşıyan binalar belediye tarafından yıkıldı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaların titizlikle devam ettiğini açıkladı.

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kentin vizyon projelerinden olan Sahil Cami inşaatında incelemelerde bulundu. İşte İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum...

İskenderun'a dört yeni semt pazarı inşa ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun’da dört farklı noktaya çok amaçlı pazar yeri projesinin yapıldığını belirtti.

İskenderun Valilik çalışma ofisindeki çalışmalar tamamlanıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Valilik çalışma ofisindeki çalışmaların kısa bir süre tamamlanacağını belirtti.

İskenderun Sakarya'ya çok amaçlı semt pazarı yapılıyor!

İskenderun’a bağlı Sakarya mahallesinde çok amaçlı semt pazarı inşa ediliyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek 4 farklı noktaya semt pazarı inşa edeceklerini söyledi.

İskenderun'daki iki metruk bina yıkıldı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Hürriyet Mahallesinde iki metruk binanın yıkımını yaptıklarını belirtti.

İskenderun Denizciler'in yolları yenileniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye ekiplerinin çalışmalarını kent genelinde sürdürdüğünü belirtti

İskenderun Çay Mahallesi asfalta kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Çay Mahallesinde asfalt çalışmasının yapıldığını belirtti.

Seyfi Dingil projeleri Haberi

Seyfi Dingil projeleri


İskenderun’un geleceğinin yeniden şekillenmesi konularında fikir almak ve yapılan ve yapılacak olan projeleri paylaşmak amacıyla toplantı düzenlendiğini belirten Başkan Seyfi Dingil, “Artık yeni bir İskenderun olacak. Büyük düşüneceğiz, büyük hayaller kuracağız. Küçük hesaplar peşinde koşmayacağız. Artık yeni bir İskenderun olacak. İskenderun’a layık, kenti daha iyi ifade eden çok güzel bir logo da yapılacak” dedi. Yıllardır kanayan bir yara olan Feyezan kanalının betonlanmaya başlanacağını, peyzaj, estetik, ağaçlandırma, ışıklandırmasını belediyenin yapacağını belirten Başkan, “Artık feyezan kanalı bir problem olmaktan çıkacak” diye konuştu. Bağlamada ve Çamlık bölgesinde piknik alanı yapılacağını anlatan Başkan, Karayolları parkı projesini kapsamlı bir şekilde anlattı. Altı mahallenin ortasındaki Karayollarının beton yığınlarının arasında İskenderun’un yeşil alan kalmış 55 dönümlük tek bir parçası olduğunu, karayollarının betonarme yapıldığında İskenderun’un kaybedileceğini belirten...