22 / 07 / 2024

Seyfullah Kerman

Seyfullah Kerman

Afra Gayrimenkul Pazarlama İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 11 Şubat 2015'te 200 bin TL sermaye ile Esenler'de, Seyfullah Kerman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Original Service İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Original Service İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sancar tarafından kuruldu.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Fatih Mehmet Aslan ve Seyfullah Furkan ortaklığında kuruldu.

Bysan İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bysan İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Seyfullah Sancak tarafından kuruldu.

Puma Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puma Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyfullah Çin tarafından kuruldu.

Yol 2021 İnşaat Elektronik Madencilik Plastik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yol 2021 İnşaat Elektronik Madencilik Plastik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfullah Yol tarafından kuruldu.

Nobel ödüllü aktivist Kerman, Husiler'in Sana'daki ev ve ofisine el koyduğunu açıkladı!

Nobel ödüllü Yemenli aktivist Tevekkül Kerman, başkent Sana'da yer alan evine ve ofisine Husiler tarafından el konulduğunu açıkladı.

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bayraktar, Seyfullah Bayraktar ve Şebnem Paliç ortaklığında kuruldu.

Gogelfly Turizm ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gogelfly Turizm ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akyüz ve Seyfullah Aşan ortaklığında kuruldu.

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Kermanı tarafından kuruldu. 

Akros İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akros İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Benhaö Hassanı ve Mohammad Reza Kermanı ortaklığında kuruldu. 

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı Khalolabadı tarafından kuruldu. 

World One Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World One Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı tarafından kuruldu. 

Seyfullah Kerman Haberi

Seyfullah Kerman

Afra Gayrimenkul Pazarlama İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 11 Şubat 2015'te 200 bin TL sermaye ile, Seyfullah Kerman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Afra Gayrimenkul Pazarlama İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1. Hertürlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel,motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü inşaat malzemeleri, avm lerde kullanılan...