03 / 05 / 2024

Şeyh Şamil Cami nerede

Şeyh Şamil Cami nerede

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şeyh Şamil Camisi’nin açılışı Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de katılımıyla gerçekleşti.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Şeyh Şamil Çağlar, Nevhan Gündüz ve Mehmet Hazım Giray tarafından kuruldu.

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  60 milyon  TL sermaye bedeli ile Atilla Kesler, Mehmet Hazım Giray,  Nevhan Gündüz,  Seçil Göktalay ve Şeyh ŞamilÇağlar  tarafından kuruldu.

Siirt Şeyh Muhammed El Münkedir Camisi ibadete açılacak!

Siirt'te yer alan 112 yıllık Şeyh Muhammed El Münkedir Camisi'nin restorasyonu tamamlandı. Cami yeniden ibadete açılacak.

Gaziantep Şeyh Şamil Camisi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şeyh Şamil Camisi’nin açılışı Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de katılımıyla gerçekleşti.

Sakarya Şeyh Edebali Camii hizmete açıldı!

Osmanlı Devletinin manevi mimarlarından Şeyh Edebali adına yaptırılan cami ve külliye açılışı ile anma programı düzenlendi. Konuşma yapılan programda katılımcılara yemek de ikram edildi.

Zenar Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zenar Yapı İnşaat Limited Şirketi, Songül Aras ve Soner Zengin ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi, Şeyh Şamil Caddesi'nde kuruldu.

Adapazarı Şeyh Edebali Cami'nin inşaatına yeniden başlandı!

Adapazarı İlçesi Yenikent Bölgesi’nde 2012 yılında temeli atılan 10 bin cemaat kapasiteli Şeyh Edebali Camisinin inşaatına tekrardan başlandı..

Adapazarı Şeyh Edebali Cami'nin inşaatı tekrar başladı!

Adapazarı İlçesi Yenikent Bölgesi’nde 2012 yılında temeli atılan 10 bin cemaat kapasiteli Şeyh Edebali Camisinin inşaatına tekrardan başlandı. Demirlerin temizlenmesi ile başlanan inşaatta ekipler aralıksız çalışmaya devam ediyor.

Şeyh Edebali Cami'nin inşaat imza töreni gerçekleşti!

Adapazarı İlçesi Yenikent Bölgesi’nde temeli atılan 10 bin cemaat kapasiteli Şeyh Edebali Camisinin inşaat imza töreni gerçekleşti.

Kızıltepe Şeyh Seyda Camisi'nin yerine 5 katlı cami yapılıyor!

Kızıltepe ilçesi İpek Mahallesi'nde bulunan Şeyh Seyda Camii olarak bilinen ve ayrıca Şeyh Abdurrezzak Seydaoğlu’nun türbesinin de avlusunda bulunduğu cami yıkılarak yerine 5 katlı ve bin 500 kişinin ibadet yapabileceği yeni bir cami yapılıyor...

Şeyh Şamil Cami nerede Haberi

Şeyh Şamil Cami nerede


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şeyh Şamil Camisi’nin açılışını Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin birlikte hizmete açtı.


Kuran’ı Kerim ve dualardan sonra mahalle halkına açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Gaziantepli bir hemşehrisiyle birlikte güzel bir mekanın açılışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Camilerin bir mektep, bir okul ve birleştirme mekanları olduğunu ifade eden Şahin, “Kardeşliğimizi ve gücümüzü arttırdığımız yerlerdir camilerimiz. Bu açıdan Yüce Mevlam bizi ezansız, bayraksız ve vatansız bırakmasın. Allahu ekber seslerini hiçbir zaman kulaklarımızdan, vatanımızdan ve topraklarımızdan eksik etmesin” dedi.


Bu caminin hep birlikte mahallede bir ilim yuvasına dönüştürmesi için gayret gösterilmesi gerektiğini aktaran Şahin, “Buarada bir olalım, iri olalım, diri olalım ve birlikteliğimiz devam ettirelim” diye konuştu.


Vali Ali...